Ολυμπιακός: Τρέλα στις μεταγραφές – Πάει για δύο Περέιρα – Κάθε μέρα και μία μεταγραφή

13:24 2/1/2024 - Πηγή: Sportime

Ολυμπιακός: Τρέλα στις μεταγραφές των ερυθρόλευκων, καθώς πάνε για δύο Περέιρα στα στόπερ με στόχο κάθε μέρα να ανακοινώνεται και μία μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός εδώ και κάποιες μέρες έχει βάλει στην κορυφή της λίστας των μεταγραφικών του στόχων τον Λέο Περέιρα της Φλαμένγκο.

Οι συζητήσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Φλαμένγκο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τους Βραζιλιάνους να είναι σκληροί

διαπραγματευτές (σ.σ. πάντα είναι η Φλαμένγκο) για να αφήσουν τον 27χρονο, αριστεροπόδαρο στόπερ να πάει στον Ολυμπιακό.

Πρόκειται βλέπετε για έναν από τους καλύτερους ή όχι τον καλύτερο, αριστεροπόδαρο στόπερ του Βραζιλιάνικου πρωταθλήματος και οι Βραζιλιάνοι δεν ρίχνουν κάτω από τα επτά εκατ. ευρώ τις απαιτήσεις τους.

Ολυμπιακός: Τρέλα στις μεταγραφές – Πάει για δύο Περέιρα – Κάμε μέρα και μία μεταγραφή

Δεν είναι μεγάλη η διαφορά με τον Ολυμπιακό, ο οποίος φτάνει κοντά στο ποσό αυτό, όμως με ρήτρες συμμετοχών και επίτευξης στόχων.

Και ενώ η υπόθεση του Λέο Περέιρα προχωρά, μία άλλη υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας την Τρίτη έχει όπως φαίνεται προχωρήσει αρκετά.

Πρόκειται για έναν ακόμα Βραζιλιάνο στόπερ, τον 23χρονο Γκάμπριελ Περέιρα, ο οποίος αγωνίζεται στην πορτογαλική Ζιλ Βιθέντε. Ο… δεύτερος Περέιρα είναι επιλογή του Πέδρο Άλβες και πρόκειται για έναν από τους ταχύτερους αμυντικούς του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Μάλιστα λέγεται πως είναι και στα ραντάρ της Πόρτο.

Δύο θα είναι λοιπόν οι Περέιρα και οι νέοι… στόπερ που θα έρθουν στον Ολυμπιακό, ένας έμπειρος και ένας νεαρός ανερχόμενος. Στην περίπτωση του Γκάμπριελ Περέιρα στόχος είναι εκτός από το να έρθει στον Ολυμπιακό, να αποκτήσει και υπεραξία και να πωληθεί με πολλαπλάσια χρήματα.

O Oλυμπιακός είναι πιθανό κάθε μέρα να ανακοινώνει και μία μεταγραφή, μετά τους Ναβάρο και Μαρτίνς (Κυριακή – Δευτέρα).

Διαβάστε επίσης:

Προχωράει τις μεταγραφές ο Ολυμπιακός – Κλείνει Γκάμπριελ Περέιρα!

Ολυμπιακός: Η μεγάλη αλλαγή στις προπονήσεις του Καρβαλιάλ σε σχέση με τον Μαρτίνεθ

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα