Θα το παλέψει με Καναδά ο Τσιτσιπάς (vids)

10:16 2/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Μετά την απόσυρσή του από το μονό στον πρώτο αγώνα της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Χιλή για το United Cup, ο Στέφανος Τσιτσιπάς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο κρίσιμο tie με τον Καναδά την Τετάρτη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, απέσυρε την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του από την αναμέτρηση με το Νο1

των Χιλιανών, Νίκολας Τζάρι και τη θέση του πήρε ο Στέφανος Σακελλαρίδης, καταβάλλοντας αξιέπαινη προσπάθεια απέναντι στον Top20 αντίπαλό του.

Αμέσως μετά, ο Τσιτσιπάς μπήκε στο γήπεδο στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη αλλά ηττήθηκαν με 2-1 σετ από τους Ντανέλα Σεγέλ και Τομάς Μπάριος Βέρα, με την Ελλάδα να ξεκινά με το αριστερό τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Στο μικτό, ο Τσιτσιπάς έδειξε να έχει ενοχλήσεις στη μέση, ειδικά στην εκτέλεση σερβίς.

Stef seems to feel really bad, please stop playing! pic.twitter.com/9oxZl0QK4P

— Tsitsidaily (@tsitsidaily) January 2, 2024

Το πρόβλημα στη μέση που τον απασχολεί από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς, φαίνεται πως δεν έχει αφήσει οριστικά τον Έλληνα πρωταθλητή αν και ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος για τη συνέχεια στο United Cup.

“Είμαι πολύ καλύτερα σε σύγκριση με ένα μήνα πριν. Τα πράγματα δεν έδειχναν καλά και σκεφτόμουν ότι δεν θα μπορέσω να έρθω καν εδώ. Σήμερα ένιωσα λίγο πόνο αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο σοβαρό. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να παίξω και μονό και μικτό αύριο” είπε ο Τσιτσιπάς, σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσει το πρόβλημα και να καθησυχάσει τους θαυμαστές και την ομάδα του.

Ο 25χρονος, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα καταφέρει να παίξει κόντρα στον επίσης αμφίβολο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Καναδά την Τετάρτη, ωστόσο η συμμετοχή του θα αποφασιστεί και πάλι την τελευταία στιγμή…

Stef‘s Post Match Press Conference today! https://t.co/esokONTbo4 pic.twitter.com/56tZra8Eus

— Tsitsidaily (@tsitsidaily) January 2, 2024

UNITED CUP DRAWS & RESULTS | SCHEDULE

The post Θα το παλέψει με Καναδά ο Τσιτσιπάς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα