Ναδάλ: Ανεβάζει ρυθμούς για την clay season (vid)

Ο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος αποσύρθηκε από το φετινό Indian Wells και αναμένεται να χάσει και το Miami Open λόγω του τραυματισμού στο πόδι που τον υποχρέωσε να εγκαταλείψει το Australian Open στον 4ο γύρο, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instragram στο οποίο ο 36χρονος Ισπανός προπονείται στο χώμα εντείνοντας την προετοιμασία του για τη χωμάτινη σεζόν του επόμενου μήνα. 

Ο 22 φορές κάτοχος Grand Slam

τραυματίστηκε στο ισχίο στο Australian Open γεγονός που δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει στα πρώτα δύο Masters 1000 της σεζόν σε Καλιφόρνια και Φλόριντα. 

Ο Ναδάλ το περασμένο διάστημα περιορίστηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης δείχνοντας να έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στην αποκατάσταση του τραυματισμού του. Στο βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος το Σάββατο (11/3), με στιγμές από την προπόνησή του αρκέστηκε να γράψει στην ανάρτηση της λέξη “Ναι”.

Ο στόχο πλέον του 36χρονου είναι να επιστρέψει στη χωμάτινη σεζόν και λογικά στο 1000άρι του Μόντε Κάρλο που ξεκινάει στις 9 Απριλίου και το οποίο ο Ναδάλ έχει κερδίσει 11 φορές στην καριέρα του. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rafa Nadal (@rafaelnadal)

The post Ναδάλ: Ανεβάζει ρυθμούς για την clay season (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα