Μυστήριο το comeback του Νόλε

Για την επιστροφή του Νόβακ Τζόκοβιτς σε τοπ φόρμα κατά τη διάρκεια του 2018, μίλησε ο Ίον Τίριακ

Ο Ίον Τίριακ, η πιο πλούσια προσωπικότητα στον κόσμο του τένις, συνήθως δεν μασάει τα λόγια του.

Για την ακρίβεια, δεν τον ενδιαφέρει να απαντήσει διπλωματικά σε κάποιες ερωτήσεις και γι’αυτό το λόγο έχει χαρακτηριστεί εκκεντρικός και ιδιόρρυθμος.

Αυτή τη φορά, προκάλεσε το ενδιαφέρον με την τοποθέτησή του στο θέμα της επιστροφής του Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος για δύο χρόνια βρισκόταν σε πτωτική πορεία και στο δεύτερο μισό του 2018, ήταν και πάλι ανίκητος.

“Είναι ένα μυστήριο.

Πέρασε δύο χρόνια κάνοντας γιόγκα και τώρα, μετά από έξι μήνες όπου έπαιξε απίστευτο τένις, έγινε ξανά το Νο1 του κόσμου” είπε ο Ρουμάνος.

Φυσικά, μίλησε και για άλλα θέματα, υπογραμμίζοντας ότι η εποχή “Ρότζερ Φέντερερ” έχει τελειώσει και πως ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα είναι αυτός που θα αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη στο τένις τα επόμενα χρόνια.

Μιλώντας για τη Σιμόνα Χάλεπ και για το διαζύγιο με τον Ντάρεν Κέιχιλ, ο Τίριακ είπε: “Η Σιμόνα κάτι έχει στο μυαλό της. Ξέρει πως θέλει να παίζει. Γι’αυτό είναι το Νο1 στον κόσμο”

Τέλος, ο Τίριακ τοποθετήθηκε και για το σύγχρονο τένις, δείχνοντας προτίμηση στο τένις που παιζόταν στην εποχή του.

“Το τένις τώρα μοιάζει με το πινγκ-πονγκ. Το παιχνίδι εξελίσσεται πολύ γρήγορα. Ο Μποργκ με τον Βίλας αντάλλαζαν 38 μπάλες. Προτιμώ να δω ένα ματς Ναστάσε/ΜακΕνρό παρά ένα παιχνίδι με σερβίς 240 χλμ/ώρα”

The post Μυστήριο το comeback του Νόλε appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα