75 Grand Slams στο Αμπού Ντάμπι!

Ένα από τα πιο επιτυχημένα Mubadala World Tennis Championships θα είναι αυτό που θα διοργανωθεί φέτος στο Αμπού Ντάμπι

Ιδανικότερο ξεκίνημα στη νέα σεζόν, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε καθώς το Mubadala World Tennis Championships αναμένεται να συναρπάσει τον κόσμο του τένις με θρυλικές συμμετοχές

στο ανεπίσημο τουρνουά του Αμπού Ντάμπι.

Εκτός των Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς που αποτελούν το βασικό χαρτί των διοργανωτών, φέτος θα πραγματοποιηθεί και ένα σπουδαίο φιλικό ματς ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες τενίστριες όλων των εποχών, τη Σερίνα και τη Βίνους Γουίλιαμς.

Πρόκειται για ένα τριήμερο event (27-29/12) που περιλαμβάνει οχτώ σπουδαία παιχνίδια, τα οποία θα ξεκινήσουν με τους προημιτελικούς Άντερσον-Τσουνγκ, Τιμ-Κατσάνοφ και τους Τζόκοβιτς, Ναδάλ να περιμένουν τους αντιπάλους τους στους αντίστοιχους ημιτελικούς.

Το πρόγραμμα της 1ης ημέρας, θα κλείσει με το βραδινό ματς των αδερφών Γουίλιαμς οι οποίες έχουν 30 singles Grand Slams και 14 στα doubles. Αν υπολογίσουμε τα 14 Majors του Νόλε και τα 17 του Ναδάλ, φτάνουμε σύνολο στα 75 Grand Slams!!

“Πιστεύω ότι το τουρνουά αυτό έχει καθιερωθεί ως βασικό τουρνουά προετοιμασίας για το Australian Open και έχει γίνει πολύ δημοφιλές ανάμεσα στους παίκτες. Έχουμε κάνει σπουδαία δουλειά, ελκύοντας τους κορυφαίους του κόσμου. Είμαστε υπερήφανοι γι’αυτό. Φέτος έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα με τέσσερις Grand Slam πρωταθλητές” δήλωσε σχετικά ο Βίκι Γκιούναρσον, διευθυντής των αγώνων.

Ο Ράφαελ Ναδάλ έχει κατακτήσει τέσσερις φορές τη διοργάνωση ενώ ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει τρία τρόπαια.

Υπερασπιστής του τίτλου είναι ο Κέβιν Άντερσον.

The post 75 Grand Slams στο Αμπού Ντάμπι! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα