Μουσέτι: “Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την εβδομάδα”

Με απολογισμό έξι νίκες σε εφτά παιχνίδια, αποχαιρετά το Μεξικό ο Λορένζο Μουσέτι ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές του Abierto Mexicano.

Ο 19χρονος Ιταλός, ηττήθηκε με 6-1, 6-3 από τον Στέφανο Τσιτσιπά στα ημιτελικά της ATP 500 διοργάνωσης, όμως είχε προλάβει να δείξει τις σπουδαίες δυνατότητες που έχει και να αναγκάσει τους αντιπάλους του να τον παραδεχθούν.

Ακόμα και ο Τσιτσιπάς, μετά την πρόκριση στον τελικό του Ακαπούλκο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό άσο.

“Θα δούμε πολλά από αυτόν στο μέλλον”

παραδέχθηκε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Ο Μουσέτι ξεκίνησε την πορεία από τα προκριματικά στο Ακαπούλκο και πέτυχε σημαντικές νίκες επί των Σβάρτσμαν, Τιαφό και Ντιμιτρόφ στο κυρίως ταμπλό, πριν ηττηθεί στην 8αδα από τον Τσιτσιπά.

“Ήταν μια φανταστική εβδομάδα για μένα. Σήμερα ο Στέφανος ήταν πολύ καλός. Ήμουν κουρασμένος από τα έξι προηγούμενα παιχνίδια. Το ένιωσα στα πόδια και στο στομάχι μου, σε κάποια φάση δυσκολευόμουν να αναπνεύσω. Πέρασα υπέροχα και λάτρεψα το κοινό εδώ. Δεν περίμενα να φτάσω στα ημιτελικα. Ήταν μια ονειρεμένη εβδομάδα και δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα φτάσω εδώ. Κάθε μέρα ήταν και ένα διαφορετικό συναίσθημα για μένα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την εβδομάδα” είπε χαρακτηριστικά ο Μουσέτι.

Ο 19χρονος ξεκίνησε το τουρνουά από το Νο120 της παγκόσμιας κατάταξης και μετά την παρουσία του στα ημιτελικά της διοργάνωσης, θα ανέβει στο career high Νο94 της ATP.

Look at the speed

More Musetti magic at the #AMT2021 pic.twitter.com/YZOefue77X

ATP Tour (@atptour) March 20, 2021

ABIERTO MEXICANO DRAW | DOUBLES | OOP (-8h)

The post Μουσέτι: “Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την εβδομάδα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα