Μόντε Κάρλο με Ράφα-Νόλε!

Το πρώτο χωμάτινο Masters για το 2021 στο πάντα υπέροχο Μόντε Κάρλο (11-18 Aπριλίου) μας επιφυλάσσει τις πρώτες πολύ μεγάλες χωμάτινες μάχες της χρονιάς με την παρουσία των Ραφαέλ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς!

Οι οποίοι βρίσκονται στην entry list της διοργάνωσης όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή μαζί με τους Μεντβέντεφ, Τιμ, Τσιτσιπά, Ρούμπλεφ, Ζβέρεφ και Σβάρτσμαν μεταξύ άλλων.

Απών θα είναι ο Ρότζερ Φέντερερ που, παρά την αρχική πρόθεσή του να αγωνιστεί

στη φετινή χωμάτινη σεζόν, δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα μπει στη διαδικασία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στη φάση comeback που βρίσκεται στη “χειρότερη” παραδοσιακά επιφάνεια για το παιχνίδι του.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ των 11(!) κατακτήσεων στο Πριγκηπάτο με το αξεπέραστο ρεκόρ των 8 σερί τίτλων (2005-2012) κόντρα στον Τζόκοβιτς που έσπασε, το 2013, αυτό το τρομακτικό ρεκόρ του Ισπανού σε μια διοργάνωση που θα αποτελέσει το καλύτερο “ορεκτικό” σε μια πολύ αγαπημένη περίοδο της σεζόν!

Draw ceremony of Monte-Carlo Rolex Masters will be held on Friday 9th April at 6:30 pm (local time) in the presence of Fabio Fognini, 2019 champion. https://t.co/eJEZv2xJfB

— Michal Samulski (@MichalSamulski) March 18, 2021

Κώστας Αϊτάκης

The post Μόντε Κάρλο με Ράφα-Νόλε! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα