Εκτός Μαϊάμι και ο Τζόκοβιτς!

Το παζλ των…απουσιών από το φετινό Miami Masters ολοκληρώθηκε με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να ανακοινώνει και αυτός την απόσυρσή του από το πρώτο φετινό Masters!

Δυστυχώς, ούτε ο καλύτερος τενίστας στον κόσμο και πρόσφατος νικητής του Australian Open, Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα βρεθεί φέτος στο πρώτο Masters της σεζόν που, ελέω της ακύρωσης του Indian Wells,

είναι το Miami.

Ο 33χρονος κάτοχος 18 Grand Slam τίτλων, όπως είχε προειδοποιήσει εν μέρει από τις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του 9ου Αυστραλιανού Όπεν, αποφάσισε να περάσει χρόνο με την οικογένειά του και να αφοσιωθεί στην προπόνηση και την αποθεραπεία αποφεύγοντας το πολύωρο ταξίδι για τις Η.Π.Α. και την αναγκαστική καραντίνα που θα υπάρξει εκεί.

Ο Τζόκοβιτς είχε την ευκαιρία να επεκτείνει και άλλο την κυριαρχία του στα κερδισμένα Masters τουρνουά (36 έναντι 35 του Ναδάλ) αλλά σε αυτή τη φάση της καριέρας του, οι πολύτιμες μέρες παρουσίας μαζί με την οικογένεια του αξίζουν περισσότερο για τον Σέρβο θρύλο, πολυνίκη στο Μαϊάμι με έξι τρόπαια.

Θυμίζουμε ότι και οι Φέντερερ, Ναδάλ και Τιμ δεν θα αγωνιστούν φέτος στη Φλόριντα αποδυναμώνοντας σε μεγάλο βαθμό το ιστορικό τουρνουά.

Μαζί με τους Ναδάλ και Τιμ αναμένεται πάντως να αγωνιστεί στο πρώτο χωμάτινο Masters του Μόντε Κάρλο (11 Απριλίου) στο οποίο βρίσκεται στην entry list.

Dear fans, I’m very sorry to announce that this year I won’t travel to Miami to compete. I decided to use this precious time at home to stay with my family. With all restrictions, I need to find balance in my time on tour and at home. I look forward to coming back next year!

— Novak Djokovic (@DjokerNole) March 19, 2021

Κώστας Αϊτάκης

The post Εκτός Μαϊάμι και ο Τζόκοβιτς! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα