Ασύλληπτος Καράτσεφ, έσπασε το αήττητο του Ρούμπλεφ (vid)

O wild card Ασλάν Καράτσεφ, έσπασε το αήττητο των 23 σερί νικών του Αντρέι Ρούμπλεφ σε τουρνουά ATP 500 κλείνοντας έναν πλήρως αναπάντεχο τελικό με τον Λόιντ Χάρις στο Ντουμπάι!

Όποιος είχε προβλέψει αυτό το ζευγάρι των φιναλίστ του Dubai Championships στην αρχή του τουρνουά, μάλλον τώρα είναι εκατομμυριούχος!

Το πλέον απίθανο ζευγάρι, ένας wild card και ένας

qualifier, έφτασαν τελικά μέχρι το τέλος του δρόμου στο φετινό ATP 500 στο Ντουμπάι με τον Ασλάν Καράτσεφ να πετυχαίνει τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του σπάζοντας το τρομερό αήττητο σερί του Αντρέι Ρούμπλεφ σε 500ρια 6-2, 4-6, 6-4!

Απίθανα πράγματα από τον 27χρονο Ρώσο που, από παίκτης Challenger τουρνουά έχει μεταμορφωθεί σε ημι-φιναλίστ Slam και φιναλίστ τουρνουά ATP 500 αποδίδοντας τρομερή ποιότητα τένις που σε κάνει να αναρωτιέσαι που ήταν…θαμμένη τόσα χρόνια;

Η σκληρή δουλειά και η “έμπνευση” ενός μεγάλου τουρνουά αποδίδουν τελικά καρπούς σύμφωνα με το εκπληκτικό παράδειγμα του Καράτσεφ που θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο καριέρας του, όπως άλλωστε και ο άλλος εκπληκτικός αυτήν την εβδομάδα, Λόιντ Χάρις, στον τελικό του Σαββάτου!

Εκπληκτικό τένις για ακόμη μια φορά φέτος από τον Καράτσεφ που έμελλε να είναι ο τενίστας που σπάει το αήττητο 23 αγώνων του Ρούμπλεφ σε αυτό το επίπεδο αγώνων!

Και το έπραξε με τένις βασικής γραμμής πολύ υψηλού επιπέδου!

Επιθετικός τις στιγμές που έπρεπε, “ανθεκτικός” στα μεγάλα ράλι με τον συμπατριώτη του και “γίγαντας” στις δύσκολες πνευματικά στιγμές, ο Καράτσεφ κατάφερε να πάρει τη νίκη και την πρόκριση της καριέρας του ενώ απομένει ένα ακόμα βήμα ώστε να φτάσει στην πιο πετυχημένη μέρα της καριέρας του!

Ο Ρούμπλεφ δεν βρήκε πραγματικά ρυθμό σε κανένα σημείο του ματς, έκανε τρομερή προσπάθεια προς το τέλος του ματς να επιστρέψει από εις βάρος του διπλό break (2-5), έφτασε σε δύο “χρυσά” break point αλλά ο Καράτσεφ τα έσβησε με τη βοήθεια του πρώτου του σερβίς.

Χάρις ή Καράτσεφ, δύο τενίστες Challenger σε μεγάλο κομμάτι της καριέρας τους, φτάνουν πανάξια τελικό σε ένα ιστορικό τουρνουά και θα τους απολαύσουμε το Σάββατο στα Εμιράτα!

DUBAI TENNIS CHAMPIONSHIPS DRAW l DOUBLES l OOP (+2h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ασύλληπτος Καράτσεφ, έσπασε το αήττητο του Ρούμπλεφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα