Μόντρεαλ: Η Σαμσόνονα κέρδισε την Ριμπάκινα και πέρασε στον τελικό (vids)

Με μια επιβλητική ανατροπή η Λιουμντίλα Σαμσόνοβα ξεπέρασε και το εμπόδιο της Έλενα Ριμπάκινα και με 1-6, 6-1, 6-2 σε μία ώρα και 45 λεπτά εξασφάλισε την παρουσία της στον 1ο τελικό σε 1000άρι τουρνουά της καριέρας της. 

First WTA 1000 Final @LiudaSamsonova defeats Rybakina 1-6, 6-1, 6-2 to advance to her very first WTA 1000 final and face off against Pegula later today.

#NBO23 pic.twitter.com/mpuywpaXoL

wta (@WTA) August 13, 2023

Η Ρωσίδα θα επιστρέψει στο court μετά από 2 ώρες (00:30 GR) για να αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα, η οποία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση από το Σάββατο. 

Ο εξ’ αναβολής ημιτελικός (αναβλήθηκε το Σάββατο λόγω βροχής) ξεκίνησε εφιαλτικά για τη Ρωσίδα με την Ριμπάκινα, η οποία έπαιζε με δεμένο τον δεξί ώμο μετά από τις ενοχλήσεις που είχε στον προημιτελικό με την Κασάτκινα, να της παραχωρεί μόλις ένα game κλείνοντας το set σε μόλις 28 λεπτά. Ένα διάστημα όπου το service της Σαμσόνοβα δεν λειτούργησε πότε με τη Ρωσίδα να κερδίζει μόλις 3 πόντους πίσω από το πρώτο service (3/10) και 6 από το δεύτερο (6/10). 

Samsonova answers back

Taking the second set 6-1 in 39 minutes. #NBO23 pic.twitter.com/gDWlMipBpI

wta (@WTA) August 13, 2023

Ωστόσο, η συνέχεια έγινε…εφιάλτης για την Ριμπάκινα, με την Καζάκα να κατακτά από εκεί και πέρα μόλις 4 games (σε 2 sets) και την Ρωσίδα να φτάνει στη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα της και στον τελικό του National Bank Open. 

ΝΑΤΙΟΝΑL BANK OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Μόντρεαλ: Η Σαμσόνονα κέρδισε την Ριμπάκινα και πέρασε στον τελικό (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα