Ο Ναδάλ επισκέφθηκε και τον Πόρο (pics)

O Ράφα Ναδάλ συνεχίζει να βρίσκεται στη χώρα μας με τον Ισπανό και κάτοχο 22 Grand Slams να επισκέπτεται με την οικογένειά του και το νησί του Πόρου. Ο Ναδάλ, αφού πέρασε από το Μεγανήσι, την Κέρκυρα, την Ιθάκη και την Πάτρα, για ανεφοδιασμό, βρέθηκε στον Πόρο με τη σύζυγό του Μέρι Περέγιο, τον γιο του και φυσικά το πολυτελές

σκάφος του “Μπετόβεν” με τον 37χρονο μάλιστα να φωτογραφίζεται, όπως έχει κάνει σε όλους τους ελληνικούς σταθμούς, με θαυμαστές και φίλους του τένις και του αθλητισμού. 

Μάλιστα ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πόρου ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook: “Σήμερα επισκέφθηκε το νησί μας ένα Θρύλος. Ο ορισμός του Ήθους τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο Αθλητής ορόσημο της μαχητικότητας. Ο Άνθρωπος & Αθλητής που έχει ΜΟΝΟ “ορκισμένους” φίλους και κανέναν “εχθρό”. Ο Αθλητής που διαχειρίστηκε με τον ίδιο σεβασμό, απέναντι στους αντιπάλους του, κάθε νίκη αλλά και κάθε ήττα. Σπάνιο! Μεγάλη μας τιμή αυτή η επίσκεψη.”

Ο Ισπανός απουσιάζει από την ενεργό δράση από τον περασμένο Ιανουάριο λόγω τραυματισμού στο ισχίο και όπως έχει δηλώσει η επόμενη σεζόν αναμένεται να είναι και η τελευταία του στο επαγγελματικό τένις. 

The post Ο Ναδάλ επισκέφθηκε και τον Πόρο (pics) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα