Μόντρεαλ: Διπλή αποστολή για Ριμπάκινα ή Σαμσόνοβα και στο βάθος Πεγκούλα

Η βροχή του Σαββάτου έκανε το πρόγραμμα άνω-κάτω για μια ακόμη φορά αυτήν την εβδομάδα στο Μόντρεαλ, με τον δεύτερο χρονικά ημιτελικό της Έλενας Ριμπάκινα με τη Λιουμντίλα Σαμσόνοβα να αναβάλλεται για την Κυριακή, την ίδια ώρα που η Τζέσικα Πεγκούλα είχε “καθαρίσει” από νωρίς την πρόκριση επικρατώντας της Ίγκα Σφιόντεκ παίρνοντας το πρώτο εισιτήριο του τελικού στο Μόντρεαλ

Αυτό σημαίνει ότι η Καζάκα και η Ρωσίδα θα αγωνιστούν

το βράδυ της Κυριακής στις 20:30 GR στον ημιτελικό με τη νικήτρια να επιστρέφει στο κεντρικό court (όχι πριν τις 00:30 GR) για να παίξει στον τελικό με την Πεγκούλα

Θυμίζουμε ότι η Σαμσόνοβα είχε αγωνιστεί και την Παρασκευή σε δύο σερί παιχνίδια, κερδίζοντας την Αρίνα Σαμπαλένκα στην αναμέτρηση για τον 3ο γύρο, ενώ μερικές ώρες αργότερα κέρδισε και την Μπελίντα Μπέντσιτς παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά. 

Ωστόσο και η Ριμπάκινα ταλαιπωρήθηκε αρκετά με τις καιρικές συνθήκες με το παιχνίδι της κόντρα στην Ντάρια Κασάτκινα για τα προημιτελικά, να ολοκληρώνεται στις 02:30 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) του Σαββάτου καθώς οι βροχές καθυστέρησαν το πρόγραμμα. 

Το θεωρητικό πλεονέκτημα και το προβάδισμα για την υπόθεση τίτλου το έχει η Πεγκούλα, η οποία θα περιμένει πολύ πιο ξεκούραστη μια εκ των δύο για τον βραδινό τελικό. Η Αμερικανίδα πάντως θα βρεθεί στον 3ο τελικό WTA 1000 στην καριέρας της έχοντας κατακτήσει μια φορά τον τίτλο πέρσι στη Γουαδαλαχάρα κερδίζοντας στον τελικό τη Μαρία Σάκκαρη. 

Η Ριμπάκινα, σε περίπτωση πρόκρισης, θα βρεθεί στον 4ο τελικό καριέρας σε 1000άρι τουρνουά (και οι 4 φέτος) έχοντας κατακτήσει το Indian Wells και το τουρνουά της Ρώμης, ενώ έχει ηττηθεί στον τελικό του Miami Open. 

Όσο για την Σαμσόνοβα, σε περίπτωση που κερδίσει την Ριμπάκινα θα βρεθεί σε τελικό WTA 1000 για πρώτη φορά στην καριέρα της. 

ΝΑΤΙΟΝΑL BANK OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Μόντρεαλ: Διπλή αποστολή για Ριμπάκινα ή Σαμσόνοβα και στο βάθος Πεγκούλα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα