Μοντερέι: Μεγάλη νίκη και πρόκριση στο κυρίως ταμπλό για Παπαμιχαήλ!

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έκανε το 2/2 στον προκριματικό γύρο του Abierto GNP Seguros επικρατώντας της Ισπανίδας και Νο126 στην παγκόσμια κατάταξη, Μαρίνα Μπάσολς Ριβέρα με 6-4, 6-4 μετά από 1,5 ώρα αγώνα εξασφαλίζοντας την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά WTA 250. 

Ουσιαστική στο 1ο set, αλλά και απόλυτα ψύχραιμη στο 2ο σκέλος του αγώνα η Παπαμιχαήλ έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση

φτάνοντας στην πρόκριση. 

Η 30χρονη άσκησε πίεση από την αρχή του αγώνα στο service της Ισπανίδας, η οποία χρειάστηκε να σβήσει διπλό break-point στο πρώτο service-game της αναμέτρησης κάνοντας το (1-0). Ό,τι δεν έκανε σε εκείνο το σημείο η Παπαμιχαήλ το έκανε στο 9ο όπου με break πήρε προβάδισμα με 5-4 για να κλείσει το set λίγο αργότερα στο service της. 

Στο 2ο set η Παπαμιχαήλ προηγήθηκε δύο φορές με break (2-1, 4-3), αλλά και τις δύο η Μπασόλσ Ριβέρα είχε τις απαντήσεις με break-back. Το καθοριστικό break για την Ελληνίδα τενίστρια ήρθε αμέσως μετά όπου έκανε το 5-4 και στη συνέχεια μ’ ένα επιβλητικό love-game έφτασε στη μεγάλη νίκη. 

Επόμενη αντίπαλος για την Παπαμιχαήλ για τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό θα είναι η Βελγίδα και Νο96 του κόσμου, Ιζαλίν Μποναβεντούρ. 

ABIERTO GNP SEGUROS SINGLES DRAW QUALS |  OOP (-8h)

The post Μοντερέι: Μεγάλη νίκη και πρόκριση στο κυρίως ταμπλό για Παπαμιχαήλ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα