Τουρ: Πρεμιέρα με νίκη στη Γαλλία για τη Λάκη

Η Μιχαέλα Λάκη ξεκίνησε με νίκη στο τουρνουά ITF των 25.000 δολαρίων που πραγματοποιείται στη γαλλική πόλη Τουρ, επικρατώντας της 21χρονης Γαλλίδας και Νο866 στην παγκόσμια κατάταξη, Ντιανά Μαρτινόφ για τον 1ο προκριματικό γύρο με 4-6, 6-2, 10-7 μετά από ένα δραματικό παιχνίδι που κράτησε δύο ώρες. 

Μετά από ένα δυνατό ξεκίνημα της Γαλλίδας, η οποία προηγήθηκε με 4-0 και 5-1 έχοντας “σπάσει” δις το service της Λάκη, η Ελληνίδα τενίστρια

κατάφερε να βρει ρυθμό και να μειώσει σε 5-4. Η Μαρτινόφ πήρε για 2η φορά τις μπάλες στα χέρια της για να πάρει το set το οποίο κατέκτησε μετά από 6 συνολικά set-points, με το 10 game να έχει διάρκεια 6,5 λεπτά.

Στο 2ο σκέλος τα πράγματα αντιστράφηκαν με τη Λάκη να μετατρέπει το 2-2 σε 6-2 κατακτώντας τέσσερα σερί games και οδηγώντας το παιχνίδι στο super tie-break. 

Εκεί η Γαλλίδα έφτασε πρώτη σε mini-break (2-0), ωστόσο η Λάκη κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με το super tie-break να γίνεται αρκετά κλειστό και δραματικό με τις δύο τενίστριες να είναι στο 6-6. 

Από εκείνο το σημείο και μετά η Λάκη κατάκτησε τρεις σερί πόντους κάνοντας το 9-6 με την Μαρτινόφ να μειώνει απλά σε 9-7 προτού η Λάκη σφραγίσει τη νίκη και την πρόκριση για τον 2ο προκριματικό γύρο εκεί όπου θα συναντήσει μια εκ των Ντανιέλα Σέγκουελ (Χιλή) και Εβίτα Ραμίρεζ (Γαλλία).

The post Τουρ: Πρεμιέρα με νίκη στη Γαλλία για τη Λάκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα