Ακαπούλκο: Αμερικανικά εμπόδια στον δρόμο του Αλκαράθ (draw)

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Abierto Mexicano de Tenis στο Μεξικό και στο ταμπλό ξεχωρίζει η παρουσία, του πολύ φορμαρισμένου και Νο2 τενίστα στον κόσμο, Κάρλος Αλκαράθ.

Ο 19χρονος Ισπανός επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τον Νοέμβριο του 2022 και έκτοτε παραμένει αήττητος. Κατέκτησε με συνοπτικές διαδικασίες το Argentina Open και συμμετέχει στον Κυριακάτικο τελικό (26/2) στο Ρίο, τουρνουά της σειράς ATP

500, το οποίο κατέκτησε και πέρυσι.

Ο Αλκαράθ σε περίπτωση που αναδειχθεί νικητής στο Ρίο, θα έχει τους ίδιους πόντους στην παγκόσμια κατάταξη με τον νικητή του Αυστραλιανού Όπεν και Νο1, Νόβακ Τζόκοβιτς. Κάτι που δίνει ξεχωριστό ενδιαφέρον στην διοργάνωση του Ακαπούλκο, καθώς αμφότεροι αγωνίζονται αυτή την βδομάδα και η εξέλιξη της αναμένεται συναρπαστική.

Ο “Καρλίτο” στην φάση των “32” κληρώθηκε με τον φορμαρισμένο Αμερικανό Μακένζι ΜακΝτόναλντ (Νο49) και σε περίπτωση που προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νακασίμα (Νο46) – Αλτμάιερ (Νο95).

Στα προημιτελικά πολύ πιθανόν να συναντήσει έναν εκ των εκπλήξεων του Αυστραλιανού Όπεν, τον Αμερικανό, Τόμι Πολ (Νο21), ο οποίος κατέχει το Νο7 του ταμπλό.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό βρίσκεται ο νικητής του Delray Open, ο Αμερικανός Τέιλορ Φριτς (Νο7) και ο επίσης Αμερικανός, ο πολύ φιλόδοξος Φράνσις Τιάφο (Νο15).

Στο κάτω μέρος του ταμπλό δεσπόζει η παρουσία του Νο4 τενίστα στον κόσμο, του Νορβηγού, Κάσπερ Ρουντ, ο οποίος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του, στον 2ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό κληρώθηκαν επίσης οι Χόλγκερ Ρούνε (Νο10), Κάμερον Νόρι (Νο13) και Άλεξ ντε Μινόρ (Νο23).

Οι πιθανοί προημιτελικοί στο Ακαπούλκο είναι:

Αλκαράθ – Πολ

Φριτς – Τιάφο

Νόρι – Ρούνε

Ρουντ – Ντε Μινόρ

ABIERTO MEXICANO DE TENIS SINGLES DRAW| DOUBLES DRAW| OOP (-8h)

The post Ακαπούλκο: Αμερικανικά εμπόδια στον δρόμο του Αλκαράθ (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα