Μόντε Κάρλο: Με ανατροπή στον τελικό ο Ρούνε (vid)

Ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή και προκρίθηκε στον τελικό του Rolex Monte Carlo Masters ο Χόλγκερ Ρούνε, νικώντας τον μαχητικό Γιανίκ Σίνερ με 1-6, 6-5, 7-5, κλείνοντας το αυριανό “ραντεβού” με τον Αντρέι Ρούμπλεφ για τον χωμάτινο τίτλο του Μονακό.

Στο 1ο set, ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος άνηκε κυριολεκτικά στον 21χρονο Ιταλό, που σέρβιρε πρώτος, και κατάφερε να χάσει μόνο ένα game από τον αντίπαλό του, σπάζοντάς

του το service δύο φορές, για το πρώτο προβάδισμα νίκης (6-1).

Στο 2ο μέρος της αναμέτρησης, οι ισορροπίες άλλαξαν, καθώς ήταν η σειρά του 19χρονου Δανού να επιβληθεί στο κορτ, και να προηγηθεί με 3-0 στα πρώτα games. Η διαφορά παρέμεινε στα ίδια επίπεδα μέχρι και το 7ο game (5-2), όμως ο No8 του κόσμου κατάφερε να μειώσει και να ισοφαρίσει, σβήνοντας τα αρχικά break του Ρούνε (5-5).

Στο 11ο game ο Δανός σέρβιρε με επιτυχία, και έστειλε το ματς στο decider με νέο break στο τελευταίο game, διατηρώντας τη ψυχραιμία του, και αποσοβώντας το ανέβασμα του Σίνερ (7-5).

Στο 3ο και τελευταίο set, το ντέρμπι καλά κρατούσε μέχρι το 10ο game, καθώς αμφότεροι έθεσαν σε προτεραιότητα την ακεραιότητα των service τους, προτιμώντας ένα παιχνίδι δίχως ρίσκα (5-5).

Και πάλι όμως, στις τελευταίες στροφές του αγώνα, ο No9 της ATP κατάταξης ήταν πιο ακριβείς και ήρεμος, σερβίροντας με επιτυχία στο 11ο game, και πραγματοποιώντας ένα μεγάλο break στο 12ο, για να ολοκληρώσει την εντυπωσιακή ανατροπή και να προκριθεί (7-5).

HOLGER STUNNER @holgerrune2003 edges out Sinner 1-6 7-5 7-5 in one of the best deciding sets you’ll see ALL YEAR!#RolexMonteCarloMasters pic.twitter.com/TnDV4jN8hZ

Tennis TV (@TennisTV) April 15, 2023

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Μόντε Κάρλο: Με ανατροπή στον τελικό ο Ρούνε (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα