Srpska Open: Δυνατή αρχή για Τζόκοβιτς (draw)

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στη 1η έκδοση του τουρνουά ATP 250, Srpska Open που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα στην Μπάνια Λούκα (Βοσνία) με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να βρίσκεται στο Νο1 του ταμπλό και τον ημιφιιναλίστ του Μόντε Κάρλο, Αντρέι Ρούμπλεφ να έχει τοποθετηθεί στο Νο2. 

Ο Σέρβος, ο οποίος έπεσε θύμα έκπληξης πριν από μερικές ημέρες στο Μονακό γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τον Λορέντζο Μουζέτι στη φάση των “16”, θα περάσει bye από τον 1ο γύρο,

ενώ στο 2ο είναι πολύ πιθανόν να βρει μπροστά του τον Σταν Βαβρίνκα, αν και εφόσον ο Ελβετός ξεπεράσει την αντίσταση του Λούκα φαν Ας στην πρεμιέρα του τουρνουά. 

Για τη φάση των προημιτελικών ο Σέρβος έχει αρκετούς…υποψήφιους. Ένας εξ αυτών (βάσει seeded) είναι ο Γάλλος Γκρεγκουάρ Μπαρέρ, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αψηφήσει τους Σέρβους Ντούσαν Λάγιοβιτς και Φίλιπ Κραΐνοβιτς, που θα κοντραριστούν στον 1ο γύρο. 

Από εκεί και πέρα ο Τζόκοβιτς στα ημιτελικά ενδέχεται να βρει μπροστά του είτε τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, είτε τον ανερχόμενο Γίρι Λεχέτσκα αρκεί ο Τσέχος να ξεπεράσει αρχικά τον Γκαέλ Μονφίς, αλλά και τον Αργεντίνο Φεντερίκο Κόρια που (θεωρητικά) ακολουθεί στον 2ο γύρο. 

Στο κάτω μέρος του ταμπλό ο Ρούμπλεφ θα ξεκινήσει στον 2ο γύρο με έναν εκ των Χουάν Πάμπλο Βαρίγιας και Ούγκο Γκαστόν, ενώ στα προημιτελικά πιθανός αντίπαλος του Ρώσου αναμένεται να είναι ο Ρισάρ Γκασκέ. 

Στα ημιτελικά ο Ρούμπλεφ, αν επιβεβαιωθούν τα φαβορί, αναμένεται να αντιμετωπίσει είτε τον Μπόρνα Τσόριτς, ο οποίος θέλει να αφήσει πίσω του το τραγικό ξεκίνημα στη χωμάτινη σεζόν και συγκεκριμένα στο Μόντε Κάρλο. 

Πιθανοί προημιτελικοί 

Νόβακ Τζόκοβιτς (Σερβία) – Γκρεγκουάρ Μπαρέρ (Γαλλία) Μιομίρ Κετσμάνοβιτς (Σερβία) – Γίρι Λεχέτσκα (Τσεχία)Τάλον Χρίκσπουρ (Ολλανδία) – Μπόρνα Τσόρτις (Κροατία)Ρισάρ Γκασκέ (Γαλλία) – Αντρέι Ρούμπλεφ (Ρωσία)

Banja Luka ATP 250 Main Draw Singles pic.twitter.com/tDdGU0CusL

Tennis Draws (@DrawsTennis) April 15, 2023

The post Srpska Open: Δυνατή αρχή για Τζόκοβιτς (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα