Ιταλία: Φιναλίστ στα διπλά η Σακελλαρίδη

Φιναλίστ στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Σαρδηνίας τερμάτισε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, έχοντας για συμπαίκτριά της την Ζίμπεκ Κουλαμπάγιεβα από το Καζακστάν.

Το δίδυμο της 18χρονης Ελληνίδας τενίστριας ηττήθηκε στον μεγάλο τελικό από τις Μαριάνα Ντράζιτς (Κροατία) και Αναστασία Γκασάνοβα (Ρωσία) με 7-5, 6-4, έπειτα από 83 αγωνιστικά λεπτά, και δεν κατάφεραν να κατακτήσουν τον τίτλο της διοργάνωσης στην Ιταλία.

Οι No1 του ταμπλό μπήκαν

καλύτερα στο κορτ στο 1ο set, έχοντας προηγηθεί με 3-0 στα πρώτα games, η διαφορά παρέμεινε ίδια μέχρι το 7ο game (5-2), όμως με μία απίστευτη επιστροφή στο ματς, το Ρωσικοκροάτικο δίδυμο έσβησε όλα τα break και έκλεισε ιδανικά την πρώτη στροφή του αγώνα (7-5).

Στο 2ο και τελευταίο set, έκαναν νέο break με το καλησπέρα οι No2 του ταμπλό, το οποίο έσβησαν άμεσα Σαπφώ και Ζίμπεκ (1-1). Το ισόπαλο σκορ παρέμεινε μέχρι το 6ο game, με τις δύο πλευρές να προσθέτουν ένα ακόμα break στο ενεργητικό τους (3-3), όμως η συνέχεια άνηκε εξ’ ολοκλήρου στις Ντράζιτς και Γκασάνοβα.

Με το 6ο συνολικά break τους στην αναμέτρηση πήραν ξανά τα ηνία της αναμέτρησης (4-3), κράτησαν στον έναν πόντο τις Σακελλαρίδη και Κουλαμπάγιεβα στο 8ο game (5-3), και σέρβιραν για τη νίκη με επιτυχία στο 10ο για να πετύχουν τη straight νίκη τους και να κατακτήσουν τον τίτλο.

Στα μονά, η Σακελλαρίδη έφτασε μέχρι τον 2ο γύρο, όταν και ηττήθηκε από την Ιταλίδα Φεντερίκα Μπιλάρντο με 6-4, 7-5, ενώ και η Ελένη Κορδολαίμη, που συμμετείχε στη διοργάνωση, αποκλείστηκε στον 1ο γύρο των προκριματικών από την Καναδέζα Μπιάνκα Ζολί Φερνάντεζ με 7-5, 7-5.

The post Ιταλία: Φιναλίστ στα διπλά η Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα