BMW Open: Στο ίδιο μέρος του ταμπλό Ρούνε και Ζβέρεφ (draw)

Χόλγκερ Ρούνε και Αλεξάντερ Ζβέρεφ βρίσκονται στο πάνω μέρος του ταμπλό στο BMW Open της ερχόμενης εβδομάδας που θα φιλοξενηθεί στο Μόναχο, όπως προέκυψε από την κλήρωση του Μ. Σαββάτου. 

Οι δύο παίκτες που είχαν αναμετρηθεί στο περσινό τουρνουά (στη μοναδική τους για την ώρα συνάντηση) με τον Δανό να κάνει τη μεγάλη έκπληξη εκθρονίζοντας τον τότε κάτοχο του τίτλου Ζβέρεφ με το εντυπωσιακό 6-3, 6-2, για να κατακτήσει λίγο αργότερα τον τίτλο (τον πρώτο καριέρας ATP) μετά από την εγκατάλειψη του Μπόουτικ φαν ντε Σάντσχουλπ

στον τελικό.

Η περίπτωση που θα συναντηθούν Ρουν και Ζβέρεφ είναι μόνο στον ημιτελικό με τον 19χρονο Δανό και Νο1 του ταμπλό, που το Μ. Σάββατο θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Rolex Monte Carlo Masters, όπου αντιμετωπίζει στα ημιτελικά τον Γιάνικ Σίνερ, να περνάει bye από τον 1ο γύρο του Μονάχου. 

Στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Τιάγκο Μοντέιρο και Γιάνικ Χάνφμαν, ενώ στα προημιτελικά λογικά θα βρει μπροστά του τον Ιταλό Λορέντζο Σονέγκο. Στα ημιτελικά, αν όλα τα σενάρια επιβεβαιωθούν θα βρει τον Ζβέρεφ που με τη σειρά του θα παίξει στον 2ο γύρο με έναν εκ των Κρίστοφερ Ο’ Κόνελ και Ούγκο Αμπέρ, ενώ στους “8” λογικά θα κοντραριστεί με τον Σεμπάστιαν Μπάεζ. 

Στο κάτω μέρος του ταμπλό βρίσκεται ένας ακόμα ημινφιναλίστ του Μόντε Κάρλο, ο Τέιλορ Φριτς, ο οποίος έχει τοποθετηθεί στο Νο2 του ταμπλό. Ο Αμερικανός θα κληθεί να παίξει στον 2ο γύρο είτε με τον Μάρτον Φούτσοβιτς είτε με τον Μαξ Χανς Ρέμπεργκ. 

Από εκεί και πέρα αναμένεται να βρει στα προημιτελικά τον Ελβετό Μαρκ-Αντρέα Χέσλερ, ενώ υποψήφιος αντίπαλος στα προημιτελικά είναι και ο Ντόμινικ Τιμ. Αν περάσει από αυτές τις δύσκολες δοκιμασίες ο Τέιλορ θα βρει (θεωρητικά) μπροστά του τον περσινό φιναλίστ στο Μόναχο, Μπόουτικ φαν ντε Σάντσχουλπ, ο οποίος όμως θα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο. 

Ο Ολλανδός, αφού περάσει bye στον 2ο γύρο στη συνέχεια θα βρει μπροστά του τον Γερμανό Ντάνιελ Αλτμάιερ, ενώ στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει είτε τον επικίνδυνο χωματά Ρομπέρτο Καρβάλες Μπαένα, είτε τον εξαιρετικό στο Μόντε Κάρλο Γιάν Λέναρντ Στρουφ. 

Πιθανοί προημιτελικοί

Χόλγκερ Ρουν (Δανία) – Λορέντζο Σονέγκο (Ιταλία)Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Γερμανία) – Σεμπάστιαν Μπαέζ (Αργεντινή)Ρομπέρτο Καρβάλες Μπαένα (Ισπανία) – Μπόουιτκ φαν ντε Σάντσχουλπ (Ολλανδία)Τέιλορ Φριτς (ΗΠΑ) – Μαρκ Αντρέα Χέσλερ (Ελβετία)

ATP250 Munich main singles draw pic.twitter.com/Du9dQke04E

— Michal Samulski (@MichalSamulski) April 15, 2023

The post BMW Open: Στο ίδιο μέρος του ταμπλό Ρούνε και Ζβέρεφ (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
BMW Open, Ρούνε, Ζβέρεφ,BMW Open, roune, zveref