Μόντε Κάρλο: Επιβλητικά στον 2ο γύρο ο Τιμ (vid)

Την πρώτη του νίκη σε ATP 1000 διοργάνωση μετά από δύο χρόνια πέτυχε ο Ντομινίκ Τιμ, επικρατώντας του Ρισάρντ Γκασκέ με 6-1, 6-4, έπειτα από μία ώρα και 29 λεπτά αγώνα, και πέρασε στους “32” του Rolex Monte Carlo Masters του Μονακό.

Στο 1ο μέρος, ο 29χρονος Αυστριακός ήταν κυριαρχικός στο κορτ, πραγματοποιώντας σερί με 5/5 κερδισμένα games στο ξεκίνημα, έχοντας

ήδη στο ενδιάμεσο 2 break (5-0). Μείωσε προσωρινά ο No43 του κόσμου (5-1), όμως δεν αποσόβησε την απώλεια του πρώτου set στο 7ο game, καθώς έμεινε στον πόντο (6-1).

Στο 2ο και τελευταίο set, ο 36χρονος Γάλλος πήρε το εναρκτήριο game, όμως και πάλι είδε τον Τιμ να ανεβάζει στροφές και να του σπάει το service στο 3ο game, ανακτώντας τα ηνία της αναμέτρησης (2-1).

Στην εξέλιξη του παιχνιδιού δεν κατάφερε ο Γάλλος να σβήσει το break, με τον No106 της ATP κατάταξης να κάνει άριστη διαχείριση του ρυθμού, φτάνοντας σχετικά εύκολα στη straight νίκη (6-4).

Αυτή είναι η 7η συμμετοχή του Τιμ στη χωμάτινη διοργάνωση του Μόντε Κάρλο, κατά την οποία έχει αποκλειστεί 2 φορές στον 1ο γύρο, ενώ έχει φτάσει 3 φορές μέχρι τους “16” και μόλις μία στα προημιτελικά.

First Masters 1000 win in two years @domithiem sees off Gasquet to advance into R2 in Monte Carlo!#RolexMonteCarloMasters pic.twitter.com/2QyQElkq7C

Tennis TV (@TennisTV) April 10, 2023

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Μόντε Κάρλο: Επιβλητικά στον 2ο γύρο ο Τιμ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μόντε Κάρλο, Επιβλητικά, Τιμ,monte karlo, epivlitika, tim