Μόντε Κάρλο: Εύκολη πρόκριση για Μπερετίνι (vid)

Δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει και να περάσει στον επόμενο γύρο του Rolex Monte Carlo Open ο Ματέο Μπερετίνι, νικώντας με 6-4, 6-2 τον Μαξίμ Κρέσι σε 86 αγωνιστικά λεπτά, και ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές του προσπάθειες στο χώμα για φέτος.

Στο 1ο set, το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο μέχρι και το 6ο game, με το σκορ να παραμένει ισόπαλο, χωρίς κανένας από τους δύο να έχει βρει τον τρόπο να σπάσει το service

του άλλου (3-3).

Στο αμέσως επόμενο, ο 26χρονος Ιταλός κάνει το πρώτο break του αγώνα, το οποίο αποδείχθηκε αρκετό για να διατηρήσει τον έλεγχο και να κλείσει ιδανικά την πρώτη στροφή του αγώνα (6-4).

Στο 2ο μέρος, ο No22 του κόσμου συνέχισε στον ίδιο καλό ρυθμό, ξεκινώντας με 4/4 κερδισμένα games, προσθέτοντας δύο ακόμα break στο ενεργητικό του στο ενδιάμεσο (4-0).

Με δύο επιτυχημένα service games ο 25χρονος Αμερικανός κατάφερε να μειώσει παροδικά τη διαφορά (5-2), όμως στο 8ο game ο Μπερετίνι τον κράτησε στους δύο πόντους και πήρε τη straight νίκη στην πρεμιέρα του στο Μονακό (6-2).

150th career win

Matteo Berrettini takes care of Cressy 6-4 6-2 to reach R2 in Monte Carlo!#RolexMonteCarloMasters pic.twitter.com/ZSaFaUW1g0

Tennis TV (@TennisTV) April 10, 2023

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Μόντε Κάρλο: Εύκολη πρόκριση για Μπερετίνι (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα