Μόντε Κάρλο: Με Μπονζί ξεκινάει την υπεράσπιση ο Τσιτσιπάς

Τον Μπέντζαμιν Μπονζί θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του στο Μόντε Κάρλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς ο Γάλλος επικράτησε του Ισπανού και Νο43 του κόσμου, Μπερναβές Θαπάτα Μιράγες με 6-1, 7-5 μετά από 86 λεπτά για τον 1ο γύρο της διοργάνωσης. 

Όσο ο Νο50 της παγκόσμιας κατάταξης έβρισκε λύσεις από το service ήταν πραγματικά εντυπωσιακός, κάτι που συνέβη καθ’ όλη τη διάρκεια του 1ου set με τον Μπονζί να παραχωρεί μόλις έναν πόντο στο 1ο service (12/13) κλείνοντας το πρώτο

σκέλος του αγώνα με ποσοστό 92%. 

Ο Θαπάτα Μιράγες ισοφάρισε αρχικά στα game σε 1-1, όμως από εκείνο το σημείο και μετά ο Μποζνί με 5 σερί games έφτασε στο 1-0. 

Στο 2ο set ο Ισπανός αντέδρασε παίρνοντας τα πρώτα δύο games (2-0), ωστόσο ο Μπονζί πήρε άμεσα το break πίσω και με hold στη συνέχεια έκανε το 2-2. Ο Γάλλος συνέχισε να πιέζει το ασταθές service του Θαπάτα Μιράγες φτάνοντας σε νέο break και στο 4-3 το οποίο και εξαργύρωσε αμέσως μετά κάνοντας το 5-3. 

Μάλιστα αμέσως μετά ο Μπονζί έφτασε σε τριπλό match-point (0/40) στο service του Θαπάτα Μιράγες, αλλά ο Ισπανός κατάφερε να σβήσει και τα τρία φτάνοντας σε hold και μειώνοντας σε 5-4, ενώ στη συνέχεια με love-game έκανε break ισοφαρίζοντας σε 5-5. 

Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει ο Μπονζί στο 9ο game, το έκανε στο 11ο βρίσκοντας το τρίτο του break στο set (6-5) σφραγίζοντας τελικά λίγο αργότερα τη νίκη, αλλά και την πρόκριση στον 2ο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει τον κάτοχο του τίτλου των τελευταίων δύο ετών, Στέφανο Τσιτσιπά. 

Τσιτσιπάς και Μπονζί έχουν αναμετρηθεί δύο φορές και οι δύο στην περσινή grass season με τον Έλληνα τενίστα να κερδίζει και τις δύο σε Μιαγόρκα και Χάλε. 

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Μόντε Κάρλο: Με Μπονζί ξεκινάει την υπεράσπιση ο Τσιτσιπάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα