Μόντε Κάρλο: Αποκλεισμός στον 1ο γύρο για Νόρι (vid)

Η πρώτη έκπληξη στο Masters του Μόντε Κάρλο ήρθε με τον αποκλεισμό του Κάμερον Νόρι καθώς ο Βρετανός ηττήθηκε στα δύο σετ, 6-3 6-4, από τον Φρανσίσκο Σερούντολο.

Πηγαίνοντας στο χώμα του πριγκιπάτου του Μονακό ο Νο.13 στην παγκόσμια κατάταξη μετρούσε 8 νίκες σε 9 ματς στην επιφάνεια ωστόσο η απόδοσή του το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει πτωτική πορεία και αυτό επιβεβαιώθηκε σε άλλη μία περίπτωση απέναντι στον τενίστα από την Αργεντινή.

Με μία σειρά winners ο Σερούντολο κατάφερε να προηγηθεί

με 3-0 ωστόσο ο Νόρι απάντησε με δικό του break αλλά έχασε ξανά το service του στο 5-3 για να κλείσει στο δικό του service το πρώτο σετ ο Σερούντολο.

To δεύτερο και τελευταίο όπως αποδείχθηκε σετ της αναμέτρησης ήταν σαφώς πιο αμφίρροπο με τη διαφορά να έρχεται ξανά από τη ρακέτα του Σερούντολο καθώς το break  στο 9o game έδωσε ξανά στον Αργεντινό την ευκαιρία να σερβίρει για να κλείσει το σετ και το ματς.

Επόμενος αντίπαλος για τον Σερούντολο θα είναι ο νικητής από την αναμέτρηση του Αμερικανού Μαξίμ Κρεσί με τον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι.

4-4 vs top 20 players on clay

In-form @FranCerundolo knocks out No.11 seed Norrie 6-3 6-4 in the Monte Carlo first round!#RolexMonteCarloMasters pic.twitter.com/QnQYXw943F

Tennis TV (@TennisTV) April 10, 2023

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Μόντε Κάρλο: Αποκλεισμός στον 1ο γύρο για Νόρι (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα