Paris Masters: Στα προημιτελικά ο Μεντβέντεφ

Την 20η νίκη του στη χρονιά, σημείωσε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ που αν και ξεκίνησε μέτρια το ματς με τον Άλεξ ντε Μινόρ, για τον 3ο γύρο του Paris Masters, κατάφερε να ξεπεράσει στα τρία σετ το εμπόδιο του Αυστραλού.

Ο 24χρονος Ρώσος, Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 5-7, 6-2, 6-2 του αντιπάλου του και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παριζιάνικου τουρνουά, εκεί όπου τον περίμενε ο Ντιέγκο Σβάρτμσαν ο οποίος, νωρίτερα, συνέτριψε τον Νταβίντοβιτς-Φοκίνα.

Ο Μεντβέντεφ, παρότι
προηγήθηκε με μπρεικ στο πρώτο σετ, το έχασε, με τον Αυστραλό να κάνει διπλό μπρεικ και να το κατακτά με 7-5. Η συνέχεια ήταν διαφορετική, με τον Ρώσο να ανεβάζει ρυθμό στο παιχνίδι του, να γίνεται πιο επιθετικός και να αναγκάζει τον αντίπαλο του σε πολλά λάθη, κάτι που διευκόλυνε την υπόθεση πρόκριση και σφραγίζοντας αυτός το εισιτήριο για την οκτάδα.Σχεδόν την ίδια ώρα, ο Μίλος Ράονιτς επικρατούσε με 7-6(1), 6-2 του Μάρκος Γκιρόν και θα αντιμετωπίσει τον γηπεδούχο Ούγκο Ουμπέρ ο οποίος μετά τον Τσιτσιπά απέκλεισε και τον Μάριν Τσίλιτς με νίκη 6-3, 6-7(4), 6-3 επί του Κροάτη.PARIS MASTERS DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Paris Masters: Στα προημιτελικά ο Μεντβέντεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα