Η απορία του Τσιτσιπά για τους vegan τενίστες

Μετά από κάποιες ημέρες αποχής από τα social media (από τις 02 Νοεμβρίου για την ακρίβεια), ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε στο twitter εκφράζοντας μια απορία.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, αναρωτήθηκε πως υπάρχουν vegan τενίστες οι οποίοι αποφεύγουν το κρέας για ιδεολογικούς λόγους και την ίδια στιγμή χρησιμοποιούν πλέγμα στη ρακέτα τους από φυσικό έντερο!

Το natural gut είναι μια διαδεδομένη λύση

για τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο το οποίο χρησιμοποιούν και υβριδικά, χρησιμοποιώντας μισό έντερο και μισό πολυεστερικό πλέγμα, με στόχο να αποκομίσουν οφέλη από τις ιδιότητες και των δύο ειδών πλεγμάτων.

Το φυσικό έντερο προσφέρει ελαστικότητα, άνεση και δύναμη ενώ το πολυεστερικό: έλεγχο, σπιν και ανθεκτικότητα ενώ για την παρασκευή και μόνο ενός σετ, απαιτούνται τρεις αγελάδες!

“Θα ήθελα να μάθω πως κάποιος θέλει να λέγεται vegan αλλά συνεχίζει να παίζει με φυσικό έντερο” έγραψε αρχικά ο Τσιτσιπάς και συνέχισε: “Είναι σαν να λες: δεν τρώω κρέας και burger αλλά κάθε ματς που παίζω ισοδυναμεί με 8 νεκρές αγελάδες”

It’s almost like: I don’t eat meat and burgers but every match I play equals 8 dead animals. All that, for the sake of my feeling on-court.

— Stefanos Tsitsipas (@StefTsitsipas) November 5, 2020

The post Η απορία του Τσιτσιπά για τους vegan τενίστες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα