Τσιτσιπάς: Μάχη με το χρόνο για Λονδίνο

Μόλις 10 ημέρες πριν την έναρξη του τελευταίου τουρνουά της χρονιάς στο Λονδίνο και ο υπερασπιστής του τίτλου στο ATP Finals, δεν είναι απόλυτα βέβαιος ότι θα καταφέρει να αγωνιστεί.

Ο τραυματισμός του Στέφανου Τσιτσιπά στο λαγονοψοϊτη υποτροπίασε κατά τη διάρκεια της απαιτητικής μάχης με τον Ούγκο Ουμπέρ στο 2ο γύρο του Paris Masters την περασμένη Τρίτη και αμέσως μετά ο 23χρονος πρωταθλητής μας, εξέφρασε την αβεβαιότητά του για το κατά πόσο θα προλάβει να είναι έτοιμος

για το indoor τουρνουά του Λονδίνου, 15-22 Νοεμβρίου στην Ο2 Arena.

“Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω. Πραγματικά δεν ξέρω” είπε ο Στέφανος, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα αγωνιστεί στο ATP Finals.

Πέρυσι, ο Τσιτσιπάς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο τουρνουά των “8” κορυφαίων της σεζόν και μετά από μια απίστευτη εβδομάδα στο Λονδίνο, έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου, κερδίζοντας τον Ντόμινικ Τιμ μετά από συγκλονιστική μάχη στον τελικό.

“Ο τραυματισμός που είχα στο Roland Garros επέστρεψε. Δεν είναι το ίδιο άσχημο αλλά δεν ήξερα αν πρέπει να συνεχίσω να παλεύω” υπογράμμισε ο Στέφανος, μετά τον αποκλεισμό από τον Ουμπέρ στο Παρίσι.

Μετά την αποτυχημένη πρεμιέρα του στη Γαλλική πρωτεύουσα, ο Τσιτσιπάς δεν έχει εμφανιστεί στα social media.

Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες για την αποκατάσταση του τραυματισμού του και σύντομα θα γνωρίζουμε αν θα είναι σε θέση να παίξει στο ATP Finals.

PARIS MASTERS DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Τσιτσιπάς: Μάχη με το χρόνο για Λονδίνο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα