Μονφίς για Τίμ: “Διαθέτει το στυλ του Ναδάλ”

Ο Ντομινίκ Τίμ έλαβε πλήθος κοπλιμέντων από τον Γκαέλ Μονφίς, απέναντι στον οποίο διατηρεί ένα αήττητο ρεκόρ. Ο 34χρονος Γάλλος μίλησε για τα κατορθώματα του Αυστριακού στο τένις, αλλά και για την απίστευτη ένταση που βγάζει κατά την διάρκεια των αγώνων.

Ο Μονφίς συνέκρινε το παιχνίδι του Ντομινίκ Τίμ με αυτό του Ράφαελ Ναδάλ, που είναι γνωστός για την σκληράδα του.

“Η ένταση που βγάζει σε κάθε χτύπημα και η φυσική του κατάσταση είναι άκρως εντυπωσιακή. Είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις. Διαθέτει το στυλ

του Ναδάλ”, σημείωσε ο Γάλλος.

Αυτό το έτος ήταν ιδιαίτερα παραγωγικό για τον αυστριακό. Στόχος του για την νέα σεζόν είναι να διατηρήσει την φόρμα του, να βελτιώσει το παιχνίδι του και να κερδίσει περισσότερους τίτλους. “Έφτασε ως τον τελικό στην Μελβούρνη  Όπεν και μετά απο λίγους μήνες κατέκτησε το US Open. Μπορεί κάλλιστα να το επαναλάβει το επόμενο έτος”, ανέφερε ο Νο.11 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η υπομονή του δοκιμάστηκε, καθώς χρειάστηκε να περιμένει μερικούς μήνες για να ενσωματώσει το πρώτο του τίτλο Grand Slam στην συλλογή του, μετά τον χαμένο τελικό στην Αυστραλία.

Ο Ντομινίκ Τίμ διαθέτει ένα μοναδικό μείγμα τεχνικής και δύναμης. Τόσο η δύναμη, όσο και η ποικιλία των χτυπημάτων του είναι εξαιρετικά μεγάλη.

Γιάννης Μαύρος 

The post Μονφίς για Τίμ: “Διαθέτει το στυλ του Ναδάλ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα