Σίνερ: 10 «διαστημικοί» και καθόλου «αμαρτωλοί» πόντοι που κέρδισε – VIDEO

Ο Γιάνικ Σίνερ είναι μόλις 19 ετών, ωστόσο μέσα στο 2020 φρόντισε να μας δείξει και με το παραπάνω ότι πρόκειται όχι μόνο για έναν πολύ ταλαντούχο τενίστα, αλλά για έναν μελλοντικό σταρ γύρω από το άθλημα.

Ο Νο.37 στη παγκόσμια κατάταξη Ιταλός, κατάφερε μέσα σε αυτή τη σεζόν να κερδίσει και τον πρώτο του τίτλο σε επίπεδο ATP Tour στη Σόφια, νικώντας τον Βάσεκ Πόσπισιλ.

Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Σίνερ

εντός court είναι η τρομερή αυτοπεποίθηση που έχει, καθότι ακόμη και όταν παίζει κρίσιμους πόντους, διατηρεί τη ψυχραιμία του, παίζοντας aggressive και χωρίς να φοβάται το ενδεχόμενο λάθους.

Το εξαιρετικό του forehand, σε συνδυασμό με το πολύ καλό baseline παιχνίδι που διαθέτει τον καθιστούν πάρα πολύ επικίνδυνο παίκτη για οποιονδήποτε. Έδειξε ότι δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί τόσο στη σκληρή όσο και στη χωμάτινη επιφάνεια, αφού κατάφερε στη παρθενική του συμμετοχή στο Roland Garros να φτάσει ως τα προημιτελικά. Εκεί, απέναντι στον Ράφαελ Ναδάλ μπορεί να έχασε με 3-0, ωστόσο ήταν ο μοναδικός που πλησίασε τόσο πολύ στο «αγαπημένο» τουρνουά του Ράφα να πάρει έστω ένα σετ.

Ο Σίνερ διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία που απαιτούνται για να φτάσει ακόμη ψηλότερα στο μέλλον και η πορεία του θα δείξει αν τελικά είναι ικανός για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

Ας απολαύσουμε μερικές μαγικές του στιγμές.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Σίνερ: 10 «διαστημικοί» και καθόλου «αμαρτωλοί» πόντοι που κέρδισε – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα