Μίσα Ζβέρεφ: Ο Σάσα πλησιάζει στο 100%

Ο Μίσα Ζβέρεφ θεωρεί ότι ο αδερφός του, Σάσα, δεν είναι μακριά από το καλύτερό του επίπεδο ενόψει της μεγαλύτερης δοκιμασίας του από την στιγμή που επέστρεψε από τραυματισμό καθώς θα αντιμετωπίσει τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στο Indian Wells.

Σε ερώτηση για το πόσο κοντά είναι στο κορυφαίο του επίπεδο ο Σάσα Ζβέρεφ, ο Μίσα είπε στο γερμανικό Eurosport. “Ο Σάσα δεν είναι μακριά. Μπορεί ήδη να πιάσει το κορυφαίο του επίπεδο. Τώρα χρειάζεται δουλειά και να είναι ικανός να πιάσει αυτό το επίπεδο σε σταθερή βάση. Στη φυσική κατάσταση μπορεί να γίνει ακόμα δυνατότερος. Είναι δύσκολο να πω πόση του λείπει αλλά μπορώ να διακρίνω ότι γίνεται όλο και πιο γυμνασμένος”.

Ο Γερμανός βρίσκεται πλέον στην 14η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και έχει ρεκόρ 7 νικών σε 15 ματς αυτή την σεζόν. Σε ερώτηση για το πόση δουλειά χρειάζεται για να επιστρέψει στα καλύτερά του, ο Μίσα Ζβέρεφ απάντησε τα εξής: “Δεν υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν, όλα είναι εκεί και πρέπει να δοκιμαστεί σε αγωνιστικές συνθήκες. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο αναφορικά με το χρόνο. Το σημαντικό είναι να συνεχίσει να βελτιώνεται και το κάνει. Πρέπει να νιώσει ότι σημειώνει πρόοδο, πάντα η δουλειά είναι πιο ευχάριστη όταν παρατηρείς κάτι τέτοιο”.

The post Μίσα Ζβέρεφ: Ο Σάσα πλησιάζει στο 100% appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα