Ιndian Wells: Απέκλεισε την Ζαμπέρ η Βοντρουσόβα

Θύμα έκπληξης έπεσε η Ονς Ζαμπέρ, καθώς ηττήθηκε από την Μαρκέτα Βοντρούσοβα στο πλαίσιο της φάσης των “32” του Indian Wells και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης στην Καλιφόρνια. 

Η 23χρονη Τσέχα στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στην No4 του κόσμου και την κέρδισε δίχως να χάσει set, 7-6(5), 6-4, μέσα σε μία ώρα και 31 αγωνιστικά λεπτά, για να προκριθεί στους “16” του BNP Paribas Open, όπου και θα αντιμετωπίσει την συμπατριώτισσά της,

Καρολίνα Μούχοβα. 

Αναφορικά με το παιχνίδι, στο πρώτο set ξεκίνησε καλύτερη η 28χρονη Τυνήσια, με break στο εναρκτήριο game, έκανε το 2-0 με άψογο service, ενώ έσπασε για δεύτερη διαδοχική φορά το αντίστοιχο της Τσέχας, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα (3-0).

Η Βοντρούσοβα απάντησε στο καλό ξεκίνημα της αντιπάλου της, και μετέτρεψε το 3-0 σε 3-5, σβήνοντας και τα δύο break της Ζαμπέρ, αλλά και πραγματοποιώντας ένα ακόμα στο 8ο game, αλλάζοντας πλήρως τις ισορροπίες (3-5).

Με ένα μεγάλο hold και ένα love game (40-0) η Τυνήσια έστειλε το match στο tie-break, όπου μετά από 9 λεπτά “μάχης”, η No79 της WTA κατάταξης επικράτησε με 7-5 και έκανε μεγάλο βήμα νίκης.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, παρά το ισχνό πρώτο προβάδισμα της Ζαμπέρ, η Βοντρούσοβα εν συνεχεία κυριάρχησε στο court, με τρεις άψογες υπερασπίσεις στο service της αλλά και δύο νέα break, κλειδώνοντας επί της ουσίας την πρόκριση στις “16” (5-1).

Η Ονς προσπάθησε να μειώσει την απόσταση και το έκανε αισθητά, σβήνοντας μάλιστα το ένα από τα δύο break, όμως με love game η Τσέχα κατάφερε να κλείσει το ματς και να πάρει μία σπουδαία νίκη, απέναντι σε αντίπαλο της ελίτ της WTA

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-11h)

The post Ιndian Wells: Απέκλεισε την Ζαμπέρ η Βοντρουσόβα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα