Μεντβέντεφ σε δημοσιογράφο: “Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!”

Η Τετάρτη (28/7) ήταν μια θερμή (κυριολεκτικά και μεταφορικά) ημέρα για τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος μετά από ένα εξαντλητικό παιχνίδι 2,5 ωρών που ολοκληρώθηκε στα 3 sets απέναντι στον Φάμπιο Φονίνι, αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την απαγόρευση της χώρας του να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Θυμίζουμε ότι η ρώσικη αποστολή απαγορεύεται να συμμετάσχει ως έθνος στους Αγώνες, μετά από μια σειρά κρουσμάτων ντόπινγκ,

ωστόσο έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται υπό τη Ρώσικη Ολυμπιακή Επιτροπή. 

Ο Μεντβέντεφ, που νωρίτερα είχε μια έντονη λογομαχία με τον Πορτογάλο διαιτητή Κάρλος Ράμος, λέγοντας “Εντάξει μπορεί να ολοκληρώσω το παιχνίδι αλλά θα πεθάνω! Αν πεθάνω ποιος θα πάρει την ευθύνη;”, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν οι Ρώσοι αθλητές εξακολουθούν να έχουν πάνω τους το “στίγμα” των… ντοπαρισμένων, κάτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Ρώσου. 

“Πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν θα απαντήσω σε ερώτηση. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!”, είπε ο Μεντβέντεφ. “Νομίζω ότι τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο πρέπει να τον διώξετε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν θέλω να τον ξαναδώ!” 

Ο Μεντβέντεφ, ο οποίος εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά, θα αγωνιστεί απέναντι στον Ισπανό Πάμπλο Καρένιο Μπούστα. 

OLYMPIC GAMES MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+6h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post Μεντβέντεφ σε δημοσιογράφο: “Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα