Όταν ο Πιτίνο ζήτησε να κάνει ατομική στον Ρογκαβόπουλο

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτή τη στιγμή στο ελληνικό μπάσκετ ετοιμάζεται να βρει την ηρεμία του αλλά και τη μεγάλη του ευκαιρία στον Προμηθέα.

Όσα έχουν ακουστεί για τον Ρογκαβόπουλο, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μια ξεχωριστή περίπτωση. Σε εποχές που το ελληνικό μπάσκετ αναζητά σημεία αναφοράς για το μέλλον του. Δεν πέρασε εύκολα στην ΑΕΚ, το αντίθετο! Κι αν ποτέ αποφασίσει να μιλήσει τότε πολύς κόσμος θα… σπεύσει να κρυφτεί! Διότι δεν είναι «τα 14 λεπτά μέσος όρος» που μετρούν

όσο ο ρόλος, η εμπιστοσύνη και οι συνθήκες υπό τις οποίες ζει ένας παίκτης σε μια ομάδα.

Προφανώς και ο Ρικ Πιτίνο δεν είναι… τρελός, ίσα- ίσα βρίσκεται αρκετά επίπεδα παραπάνω σε σκέψη και εικόνες όταν ζήτησε να κάνει Ο ΙΔΙΟΣ ατομική στον Νίκο Ρογκαβόπουλο! Μόλις τη δεύτερη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, ενόψει Προολυμπιακού Τουρνουά, ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι θα κάνει ατομική προπόνηση στον Ρογκαβόπουλο. Μόνο εκείνος… Δεν ήθελε κανέναν άλλον στο γήπεδο!

Είχε ακούσει για τον μικρό και ήθελε να τον δει ατομικά. Να δει πως δουλεύει, πως σκέφτεται, να διαγνώσει την προοπτική του. Και πλέον ήταν ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι ο Ρογκαβόπουλος δε θα έχανε τη θέση του στη 12άδα στην Εθνική. Ο Πιτίνο ορθότατα σκέφτηκε ότι μια τέτοια περίπτωση πρέπει να την κρατάς κοντά στην Εθνική ομάδα. Γιατί είναι το μέλλον!

Στον Προμηθέα είναι ιδανική περίπτωση. Σε μια ομάδα που εξελίσσει παίκτες (δεν είναι τυχαιο ότι την τελευταία διετία, πέντε έχουν προωθηθεί σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό) και που δε διστάζει να δίνει ευκαιρίες. Ο «Ρόγκα» θα παίξει σε υψηλό επίπεδο, σε (μίνιμουμ) 18 αγώνες σε ένα πανίσχυρο Eurocup, με συγκεκριμένο ρόλο και φυσικά εκεί που τον εμπιστεύονται και τον πιστεύουν!

Πιθανότατα αυτή η απόφαση να του διαμορφώσει την καριέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί νοσούν με κορονοϊό όσοι έχουν εμβολιαστεί – Τι απαντούν καθηγητές του ΕΚΠΑ

Περιστέρι: Επέστρεψε και επίσημα ο Μορέιρα

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα