Εντυπωσιακή επιστροφή για Κύργιο (vid)

Ένα μήνα μετά την απόσυρσή του από τον αγώνα του 3ου γύρου στο Wimbledon κόντρα στον Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ, ο Νικ Κύργιος επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στο tour, πετυχαίνοντας σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα του στην Ατλάντα.

Ο 26χρονος Αυστραλός, Νο58 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 7-6(4), 6-3 του Κέβιν Άντερσον, έχοντας σε μεγάλη ημέρα το σερβίς του όπου κέρδισε το 86% των πόντων πίσω από το πρώτο σερβίς ενώ τελείωσε το ματς με 15 άσους και χωρίς να επιτρέψει στον αντίπαλό του να δημιουργήσει ευκαιρία για break.

Αυτό

είναι μόλις το 4ο τουρνουά του Κύργιου στη φετινή σεζόν και στο 2ο γύρο της hard court διοργάνωσης στην Ατλάντα, θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Κάμερον Νόρι που προέρχεται από την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της καριέρας του, πριν μια εβδομάδα στο Λος Κάμπος του Μεξικό.

“O Κέβιν δεν είναι εύκολος αντίπαλος, ήταν φιναλίστ σε Grand Slam και ξέρει πως θα κερδίσει αγώνες. Το σερβίς του είναι από τα καλύτερα στον κόσμο, οπότε ήξερα ότι θα έχω δύσκολο έργο. Δεν έχω παίξει πολλά ματς αλλά σέρβιρα καλά. Λατρεύω να παίζω εδώ στην Ατλάντα” είπε ο Κύργιος αμέσως μετά.

Mεγάλη νίκη πέτυχε νωρίτερα ο Τζακ Σοκ που προσπαθεί να επιστρέψει μετά από τραυματισμό. Το πρώην Νο8 και νυν Νο201 στον κόσμο, επιβλήθηκε 6-7(4), 6-4, 7-5 του Ρικάρντας Μπεράνκις και σφράγισε το ραντεβού με τον συμπατριώτη του  Τζον Ίσνερ στη φάση των “16” της ATP 250 διοργάνωσης.

ATLANTA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Εντυπωσιακή επιστροφή για Κύργιο (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα