Μεντβέντεφ: Για το Νο1 κόντρα στον κάτοχο του τίτλου

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλαμβάνει τις δεύτερες αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του Miami Open στα ταμπλό των ανδρών, αλλά και οι ημιτελικοί των γυναικών.

Η αρχή θα γίνει στις 20:00 GR με την αναμέτρηση του Ντανιίλ Μεντβέντεφ κόντρα στον Χούμπερτ Χουρκάτς. Ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον Ρώσο, καθώς σε περίπτωση νίκης θα βρεθεί και πάλι στο Νο1 του κόσμου, ρίχνοντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Νο2, ενώ παράλληλα θα είναι και η 1η φορά στην καριέρα του που θα βρεθεί στα ημιτελικά του Miami

Open.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κερδίσει τον κάτοχο του τίτλου, Χούμπερτ Χουρκάτς, ο οποίος μετράει 9 σερί νίκες στη διοργάνωση, αλλά και 11-1 συνολικά στη Φλόριντα και ο οποίος είχε “πληγώσει” τον Μεντβέντεφ πέρσι στο Wimbledon κερδίζοντας στα 5 sets, με τον Ρώσο να παίρνει τη ρεβάνς σε Τορόντο και λίγο αργότερα στους τελικούς της ATP στο Τορίνο.

Στον άλλον προημιτελικό (όχι πριν τις 02:00 GR) έχουμε μια μάχη μεταξύ δύο παικτών που έχουν κλέψει την παράσταση στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, με τον εκπληκτικό 18χρονο Κάρλος Αλκαράθ, να αντιμετωπίζει τον φορμαρισμένο 22χρονο Σέρβο Μίομιρ Κετσμάνοβιτς στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση.

Από τη μία ο Ισπανός με 15-2 το 2022, προέρχεται από το θρίαμβο κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά και από την άλλη ο Σέρβος με 17-6(!) φέτος, έφτασε στα προημιτελικά αποκλείοντας με ανατροπή τον πρωταθλητή του Indian Wells της περασμένης εβδομάδας, Τέιλορ Φριτς.

Κόντρα στον… κακό της δαίμονα η Οσάκα

Η πρώτη μάχη για μια θέση στον τελικό στο ταμπλό των γυναικών θα δοθεί στις 22:00 GR, με την Μπελίντα Μπέντσιτς να κοντράρεται με την Ναομί Οσάκα, η οποία μετά από πολύ καιρό, έχει μια επιβλητική παρουσία σε ένα τουρνουά. 

Ωστόσο για την πρώην Νο1 του κόσμου το εμπόδιο της Ελβετίδας και “χρυσής” Ολυμπιονίκη του Τόκιο δεν θα είναι τόσο εύκολο και απλό κι αυτό γιατί η Γιαπωνέζα μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες από την Μπέντσιτς, μετά από τη δική της νίκη στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση το…μακρινό 2013. 

Η πιο πρόσφατη αναμέτρηση των δύο σημερινών ημιφιναλίστ, ήταν στο US Open του 2019 με την Ελβετίδα να επικρατεί στα δύο sets. 

Στον άλλο ημιτελικό (όχι πριν τις 04:00 GR) η ασταμάτητη Ίγκα Σφιόντεκ των 15 σερί νικών, θέλει να κάνει το back to back στους τελικούς Indian Wells και Miami Open, έχοντας απέναντί της την πάντας υπολογίσιμη Αμερικανίδα, Τζέσικα Πεγκούλα. 

Μάλιστα η Πολωνή και Νο1 του κόσμου από την ερχόμενη Δευτέρα (4/4), έχει γνωρίσει την ήττα από την Πεγκούλα στη μοναδική μεταξύ τους αναμέτρηση το 2019 και πάλι επί αμερικανικού εδάφους (Citi Open).

ATP MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

WTA MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Μεντβέντεφ: Για το Νο1 κόντρα στον κάτοχο του τίτλου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα