Στα ημιτελικά με απόσυρση ο Τσερούντολο (vids)

Σε έναν άλλο πολύ σύντομο αγώνα στο Μαϊάμι, ο Νο11 Γιάνικ Σίνερ αποσύρθηκε μετά από 22 λεπτά απέναντι στον Νο103 Φρανσίσκό Τσερούντολο ενώ το σκορ ήταν 1-4.

Οι φουσκάλες που ήταν η αιτία τραυματισμού του Ιταλού δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει στο ματς με αποτέλεσμα ο Αργεντίνος να προκριθεί στον πρώτο του ημιτελικό Masters 1000.

Not the way he wanted to win, but @FranCerundolo is through to a Masters 1000 semi-final – in his debut Masters 1000 event no less!#MiamiOpen pic.twitter.com/XLiKNxZeik

Tennis TV (@TennisTV) March 30, 2022

To πιο ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι πριν από το Μαϊάμι ο 23χρονος δεν είχε καμία νίκη σε hard courts!

“Δεν είχα ιδέα. Οταν σέρβιρα στο 3-1 30/0 τον είδα να ξαπλώνει. Ήταν περίεργο. Δεν είχα δει κάτι και εύχομαι να είναι εντάξει, είναι σπουδαίος παίκτης. Σημαίνει πολλά για μένα η πρόκριση. Είναι ό,τι ονειρεύτηκα… Θα αλλάξουν τα πάντα για εμένα τώρα” δήλωσε αμέσως μετά.

Στον ημιτελικό ο Τσερούντολο θα αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρουντ μετά τη σπουδαία νίκη του Νορβηγού επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 6-3, 1-6, 6-3 στον δεύτερο προημιτελικό το βράδυ της ΤΕτάρτης.

‘It’s everything I’ve dreamed of… This is gonna change everything for me’

Going into Miami with *zero* wins on hard courts, @FranCerundolo is now a Masters 1000 semi-finalist #MiamiOpen pic.twitter.com/mUdup8XShT

Tennis TV (@TennisTV) March 30, 2022

ATP MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Στα ημιτελικά με απόσυρση ο Τσερούντολο (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δεύτερη, Τσερούντολο,defteri, tserountolo