Μεντβέντεφ για Νόλε: “Είσαι σπουδαίος άνθρωπος” – VIDEO

Εν μέσω αποδοκιμασιών του κοινού για τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού από την Κυβέρνηση της Βικτώρια, ξεκίνησε η τελετή απονομής των τροπαίων στους δύο φιναλίστ του Australian Open, τον πανάξιο πρωταθλητή Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Ρώσος πρωταθλητής, το σερί των 20 νικών του οποίου από τον περασμένο Οκτώβρη, σταμάτησε πάνω στον Νόλε, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την τενιστική αξία του Σέρβου αλλά και για τη σπουδαία προσωπικότητά του,

περιγράφοντας την εξέλιξη της γνωριμίας τους.

“Δεν είναι εύκολο να μιλήσεις όταν έχεις χάσει σε έναν τελικό Grand Slam. Καταρχάς συγαρητήρια στον Νόβακ και την ομάδα. 9 τίτλοι στην Αυστραλία είναι φανταστικό και πιθανότατα δεν θα είναι ο τελευταίος.

“Συνάντησα πρώτη φορά με τον Νόβακ όταν ήμουν 500-600 στον κόσμο, βρεθήκαμε στο Μόνακο και ήταν ήδη Νο1 και πρωταθλητής στο Wimbledon. Σκέφτηκα ότι δεν θα μου μιλάει. Ήταν σαν Θεός για μένα. Ήμουν ντροπαλός και άρχισε να μου μιλάει, να μου κάνει ερωτήσεις μου μίλησε σαν φίλος και εξεπλάγην. Δεν έχει αλλάξει από τότε η συμπεριφορά του και. Είσαι σπουδαίος αθλητής και σπουδαίος άνθρωπος.

“Ελπίζω σύντομα να κρατήσω ένα Grand Slam. Ευχαριστώ και το κοινό που μας επέτρεψε να έρθουμε εδώ. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Ήθελα να κρατήσει λίγο παραπάνω σήμερα αλλά δεν ήταν η μέρα μου” είπε χαρακτηριστικά το νέο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης στην ομιλία του ως φιναλίστ του Australian Open 2021.

"The guy [@DjokerNole] was a god for me."

Story time with our #AO2021 runner-up, @DaniilMedwed #AusOpen pic.twitter.com/OSoW8HLuJS

— #AusOpen (@AustralianOpen) February 21, 2021

The post Μεντβέντεφ για Νόλε: “Είσαι σπουδαίος άνθρωπος” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα