“Είχα φοβερό άγχος πριν τον τελικό” – VIDEO

Η Ναόμι Οσάκα κατάφερε να διαχειριστεί άριστα το φοβερό άγχος που είχε πριν τον τελικό με την Τζένιφερ Μπρέιντι, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη τύπου μετά τον θρίαμβό της στο Αυστραλιανό Όπεν!

Ανίκητη σε τελικούς Slam παραμένει η Ναόμι Οσάκα!

Η 23χρονη Γιαπωνέζα έκανε τέσσερα τα συνολικά κερδισμένα Grand Slam της καριέρας σε ισάριθμους τελικούς και πλέον είναι κάτοχος δύο Αυστραλιανών Όπεν και δύο US Open τόσο

νωρίς στην καριέρα της!

Είναι ξεκάθαρα η πιο επιτυχημένη τενίστρια της νέας γενιάς του γυναικείου τένις και με τη φόρα που έχει πάρει, ποιος ξέρει που μπορεί να φτάσει!

Η Οσάκα ήταν πολύ χαρούμενη αλλά και ανακουφισμένη μετά τη νίκη μιας και είχε φοβερό άγχος πριν τον τελικό.

“Δεν ήταν ο πρώτος μου τελικός Grand Slam αλλά είχα απίστευτο άγχος πριν από το ματς. Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα έπαιζα καλά με τόσο άγχος. Πίστευα ότι θα βασιζόμουν στη μαχητικότητα μου παρά στο καλό παιχνίδι μου”.

“Υπήρχαν πολλά ερωτήματα “τι θα γίνει εάν το χάσω” στο μυαλό μου και έμειναν μέχρι τον τελευταίο πόντο. Προσπάθησα πάρα πολύ για μήνες ώστε να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Για μένα, κάθε παρουσία μου σε Grand Slam είναι μια ευκαιρία για να κερδίσω ένα Grand Slam και δεν θέλω με τίποτα να μείνω απλά σαν φιναλίστ”.

“Δεν κοιτάω καθόλου την κατάταξη ούτε με ενδιαφέρει να γίνω Νο1. Άλλωστε, δεν παίζω πολλά τουρνουά μέσα στη σεζόν. Τώρα θέλω να κερδίσω το πρώτο μου Slam εκτός σκληρής επιφάνειας που ελπίζω να γίνει στο Ρολάν Γκαρός”.

Κώστας Αϊτάκης

The post “Είχα φοβερό άγχος πριν τον τελικό” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα