Μεντβέντεφ: “Δεν αποκαλύπτω αν έχω εμβολιαστεί”

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του BNP Paribas Open και το Σάββατο ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στην Καλιφόρνια, με άνετη νίκη επί του Μακένζι ΜακΝτόναλντ.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, προέρχεται από την κατάκτηση του πρώτου Grand Slam της καριέρας του και επιθυμεί ένα δυνατό φίνις στη φετινή σεζόν, όπως άλλωστε κάνει τα τελευταία χρόνια στο tour.

Ο 25χρονος Ρώσος, μετά την πρόκριση στον 3ο

γύρο του Indian Wells δήλωσε βέβαιος ότι θα αγωνιστεί στο Australian Open 2022, ωστόσο δεν θέληση να αποκαλύψει αν έχει ήδη κάνει το εμβόλιο ή πρόκειται να το κάνει το επόμενο διάστημα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Πρωθυπουργός της Βικτόρια, έχει ανακοινώσει ότι κανένας ανεμβολίαστος αθλητής δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο πρώτο Major της νέας χρονιάς.

“Είναι προσωπικό. Δεν πρόκειται να συζητήσω με κανέναν σας τα θέματα υγείας μου. Όμως, προετοιμάζομαι να παίξω στην Αυστραλία και θα μπω και σε δύο εβδομάδες καραντίνα αν χρειαστεί” είπε χαρακτηριστικά ο Μεντβέντεφ.

Ο Νταν Άντριους, Πρωθυπουργός της Βικτόρια, είχε δηλώσει πρόσφατα: “Οι τίτλοι Grand Slam δεν σε προστατεύουν. Το μόνο που μπορεί να σε προστατέψει είναι να κάνεις την πρώτη και τη δεύτερη δόση”.

The post Μεντβέντεφ: “Δεν αποκαλύπτω αν έχω εμβολιαστεί” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα