Πάει Παρίσι ο Τζόκοβιτς;

Στη Λίστα του Paris Masters, ξεχωρίζει το όνομα του Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από την ήττα στον τελικό του US Open από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Σέρβος είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην παίξει σε άλλο τουρνουά μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο το γεγονός ότι δήλωσε συμμετοχή στο Παριζιάνικο Masters που θα διεξαχθεί 1-7 Νοεμβρίου, ενδεχομένως

να σημαίνει πως θα ξαναδούμε τον κορυφαίο του κόσμου μέσα στο 2021.

Το Νο1 της κατάταξης, έχει ρεκόρ 44-6 τη φετινή σεζόν με τέσσερις τίτλους, τρεις εκ των οποίων σε Grand Slam.

Τον περασμένο μήνα στη Νέα Υόρκη, ο Τζόκοβιτς έφτασε μια ανάσα από την επίτευξη του ιστορικού Calendar Grand Slam, ωστόσο ο Μεντβέντεφ του το στέρησε μετά από εκπληκτική εμφάνιση στον τελικό του Αμερικανικού Όπεν.

Εκτός του Σέρβου στο Παρίσι, το παρόν θα δώσουν κι άλλα σπουδαία ονόματα του ανδρικού τένις όπως οι Μεντβέντεφ, Τσιτσιπάς, Ζβέρεφ, Ρούμπλεφ, Μπερετίνι και Ρουντ.

Μεντβέντεφ και Ζβέρεφ ήταν το ζευγάρι του περσινού τελικού στο Paris Bercy, με τον Ρώσο να επικρατεί με ανατροπή 2-1 σετ.

Ο Μεντβέντεφ στη συνέχεια κατέκτησε και το ATP Finals στο Λονδίνο και σίγουρα είναι ένας από τους τενίστες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και στο κλείσιμο της φετινής χρονιάς.

The post Πάει Παρίσι ο Τζόκοβιτς; appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα