Μαρτίνεθ για Τσιτσιπά: “Πάντα θέλεις να παίζεις κόντρα στους καλύτερους”

Ο Πέδρο Μαρτίνεθ ετοιμάζεται για το παιχνίδι απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά στη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση μετά από εκείνη του Roland Garros τον περασμένο Μάιο. 

Ο Ισπανός και Νο61 του κόσμου, έχει μια ακόμη ευκαιρία απέναντι στον Έλληνα τενίστα προκειμένου να εξασφαλίσει μια θέση στον 3ο γύρο του Indian Wells. 

“Πάντα θέλει να παίζεις τέτοιους αγώνες.” δήλωσε ο Ισπανός. “Πάντα θέλει να παίζεις απέναντι στους καλύτερους παίκτες του κόσμου στα

μεγαλύτερα κορτ σε κάθε τουρνουά. Αυτός είναι ο λόγος που προπονούμαι και ο λόγος για τον οποίον παίζω.”

Στόχος του Μαρτίνεθ είναι να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ποιότητά του, σε σχέση με το παιχνίδι στο Παρίσι, αλλά και να περιορίσει τα λάθη.

“Έχει ένα πολύ καλό forehand. Το πρώτο του servicre είναι πραγματικά δυνατό. Μπαίνει καλά πίσω από την μπάλα κι αν το δώσεις χρόνο μπορεί να καλύψει εξαιρετικά το κορτ.”

“Θα πρέπει να παίξω το παιχνίδι μου. Πάνω-κάτω ξέρω πως πρέπει να αγωνιστώ απέναντι στον Τσιτσιπά. Μπορεί να λειτουργήσει, μπορεί και όχι, αλλά έχω στο μυαλό μου τι πρέπει να κάνω. Δεν θέλω να κάνω πολλά λάθη. Θέλω να παίξω σε υψηλό επίπεδο και να δώσω τα πάντα στο κορτ.”

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πέδρο Μαρτίνεθ θα ανοίξουν το βραδινό πρόγραμμα στο κεντρικό κορτ σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει όχι πριν τις 04:00 ξημερώματα Δευτέρας.

INDIAN WELLS MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

The post Μαρτίνεθ για Τσιτσιπά: “Πάντα θέλεις να παίζεις κόντρα στους καλύτερους” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα