Γιαννίκης: “Γνωρίζω τι ευθύνη έχω, τεράστια πρόκληση η ΑΕΚ” (vid)

Ο Αργύρης Γιαννίκης επιστρέφει στη Super League, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ για τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με τον ομογενή προπονητή να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της Ένωσης.

Διαβάστε επίσης: Νέο πρότζεκτ στην ΑΕΚ με Γιαννίκη που θέλει ΣΤΗΡΙΞΗ!

Αναλυτικά

όσα δήλωσε ο Ελληνογερμανός προπονητής:

“Ευχαριστώ τον κύριο Μελισσανίδη και όλα τα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, αλλά και στο τιμ μου. Είναι μια τεράστια πρόκληση, γνωρίζω τι ευθύνη έχω, αλλά είμαι εδώ για σκληρή δουλειά, για τίτλους και για καλό ποδόσφαιρο.

Πιστεύω πως οι φιλοδοξίες μας ταιριάζουν πάρα πολύ. Είμαι πάρα πολύ φιλόδοξος προπονητής. Πιστεύω πως έχω πολλά να δώσω στην ΑΕΚ και χαίρομαι πάρα πάρα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ.

Ο στόχος είναι να εμπιστευθούμε ένα πλάνο, να γίνουμε μια ομάδα που θα πιστεύει πάντα ότι θα μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη. Αυτοί είναι οι άμεσοι στόχοι. Να γίνουμε ομάδα και να πιστέψουμε σε ένα πλάνο.

Τα βασικά στοιχεία του ποδοσφαίρου μου είναι μια ταχύτατη ανάπτυξη παιχνιδιού, άμεσο πρέσινγκ χάνοντας τη μπάλα, δυναμική στο πρέσινγκ. Αυτό όλο θέλει κάποια δουλειά, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι γρήγορα θα έχουμε μια ανάλογη εικόνα.

Η υπόσχεση που δίνω στον κόσμο είναι ότι θα γίνει πάρα πάρα πολλή δουλειά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα