Μεγάλο πλήγμα για Ναδάλ: Εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες

Ο Ράφαελ Ναδάλ αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού από την πορεία του στο Indian Wells Masters και όπως έκανε γνωστό, θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες.

Ο 35χρονος Ισπανός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, που έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα στα πλευρά του και ως εκ τούτου θα χρειαστεί περίπου 1,5 μήνα να αναρρώσει. Άρα, δεν θα αγωνιστεί σίγουρα στο Monte Carlo Masters και το Barcelona Open του Απριλίου.

Ο Ράφα θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει

τα back to back Masters σε Μαδρίτη και Ρώμη, στις αρχές Μαΐου, έχοντας όμως ελάχιστες πιθανότητες να αγωνιστεί και στα δυο.

Καταλαβαίνει κανείς, ότι όλη η προετοιμασία του για την clay season, πάει περίπατο, με τον πιο άσχημο τρόπο, ενώ η έναρξη του Roland Garros απέχει μόλις δυο μήνες (22 Μαΐου).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της MARCA, ο Ναδάλ υπέστη κάταγμα στα πλευρά του, στον ημιτελικό με τον Κάρλος Αλκαράθ, όμως δεν είχε χρόνο να εξεταστεί τότε, γι’ αυτό και αγωνίστηκε με πόνους στον τελικό του Indian Wells, κόντρα στον Τέιλορ Φριτς.

Με το που γύρισε στην Ισπανία όμως, οι πόνοι μεγάλωσαν, οι εξετάσεις ήταν επιτακτικές και τα αποτελέσματα αυτών, άσχημα. Ο Ράφα έκανε ανάρτηση στα social media, όπου εξηγεί πως έχει η κατάσταση:

“Θέλω να ανακοινώσω, ότι επέστρεψα στην Ισπανία και αμέσως επισκέφτηκα την ιατρική μου ομάδα, ώστε να υποβληθώ σε εξετάσεις, γιατί αγωνίστηκα στον τελικό του Indian Wells, όντας όχι σε καλή κατάσταση.

Όπως αποδείχθηκε, έχω υποστεί κάταγμα σε ένα από τα πλευρά μου και θα παραμείνω εκτός αγωνιστικής δράσης για 4-6 εβδομάδες. Δεν είναι καθόλου καλά νέα και είμαι πολύ στενοχωρημένος, διότι από την αρχή της σεζόν περνούσα όμορφο χρόνο στα courts.

Έφτασα σε ένα πολύ σημαντικό σημείο μέσα στη σεζόν, έχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα και αισθανόμενος πολύ όμορφα. Πάντοτε, είχα μέσα μου τη μαχητικότητα να ξεπερνάω δύσκολες καταστάσεις και με υπομονή και σκληρή δουλειά, θα προσπαθήσω να το κάνω ξανά. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη”.

Hola todos, quería anunciaros que he vuelto a España y fui enseguida a visitar a mi equipo médico para hacerme las pruebas tras la final de Indian Wells que jugué con molestias.

— Rafa Nadal (@RafaelNadal) March 22, 2022

The post Μεγάλο πλήγμα για Ναδάλ: Εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα