Στο κυρίως ταμπλό του Σαρμ Ελ Σέιχ η Παύλου

Η Δήμητρα Παύλου έκανε το 3/3 στην προκριματική φάση του τουρνουά των 15.000$ στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου παίρνοντας την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης. 

Το πρωί της Τρίτης (22/3) η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε εύκολα της 21χρονης Βραζιλιάνας και Νο1111 του κόσμου, Τζένιφερ Ρόζα Ντουράντο με 6-2, 6-0 σημειώνοντας την 4η νίκη της στη σεζόν. 

Η Παύλου χρειάστηκε μόλις 59 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βραζιλιάνας,

κάνοντας εξαιρετική δουλειά από τη θέση του service κερδίζοντας το 62% των πόντων από το 1ο service (18/29), αλλά και το 48% στο 2ο (10/21). 

Εξίσου εντυπωσιακό ήταν το 7/9 break-point, αλλά και το 72% που είχε η 17χρονη Ελληνίδα στις επιστροφές καταστρέφοντας το service της αντιπάλου της. 

Στο 1ο set, η αρχή του οποίου ήταν και η πιο ανταγωνιστική ανάμεσα στις δύο τενίστριες, η Παύλου βρήκε break στο 2ο service-game της Ντουράντο (2-1) και μάλιστα με love-game, το οποίο και εξαργύρωσε αμέσως μετά με ένα μεγάλο hold με την Παύλου να επιστρέφει μετά το 0/30 της Βραζιλιάνας.

Στη συνέχεια η Παύλου βρήκε ένα ακόμη break (3-1) με την Ντουράντο να απαντάει παίρνοντας πίσω το ένα από τα δύο χαμένα service της μειώνοντας σε 3-2. 

Ωστόσο από εκείνο το σημείο και μετά η Παύλου κατέκτησε 9 σερί games(!) φτάνοντας σε μια άνετη νίκη και στην πρόκριση στο κυρίως ταμπλό εκεί που ήδη βρίσκεται η Μάρθα Ματούλα η οποία αγωνίζεται την Τρίτη το μεσημέρι (όχι πριν τις 15:40 GR) στα διπλά έχοντας ως παρτενέρ την Ρουμάνα Καρόλα Πατρίτσια Μπεζενάρου. 

Οι δύο τενίστριες θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο τις Αιγύπτιες Χάλα Φουάντ και Μέρνα Ρεφαάτ. 

ITF 15.000$ SINGLES DRAW EGYPT WOMEN’S FUTURE QUALS | DOUBLES DRAW

The post Στο κυρίως ταμπλό του Σαρμ Ελ Σέιχ η Παύλου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα