Miami Open: Μια νίκη μακριά από το κυρίως ταμπλό ο Κοκκινάκης

Ο Θανάσης Κοκκινάκης δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον 32χρονο Ιταλό και Νο172 του κόσμου, Τόμας Φαμπιάνο, επικρατώντας με 6-1, 6-3 σε 76 λεπτά κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στο Miami Open

Πλέον ο Νο97 του κόσμου βρίσκεται μια νίκη από την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό, ωστόσο θα πρέπει για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει έναν ακόμα Ιταλό τον 38χρονο (Νο138 στον κόσμο), Αντρέα Σέπι τον οποίον και θα αντιμετωπίσει για 1η φορά στην καριέρα του. 

Απέναντι στον Φαμπιάνο ο Κοκκινάκης ήταν εξαιρετικός από τη θέση του

service έχοντας 7 άσους (κανένα διπλό λάθος), τελείωσε το παιχνίδι με 82% κερδισμένους πόντους στο 1ο service (23/28), ενώ ήταν άκρως αποτελεσματικός στις ευκαιρίες για break (4/5).

Από τη μεριά του ο Ιταλός, που δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στο service του αντιπάλου του κερδίζοντας μόλις 13 πόντους στο service του, ενώ και ο ίδιος με 56% στο 1ο service (18/32), αλλά και με 43% (9/21) δεν μπορούσε να ζητήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. 

Σε περίπτωση πρόκρισης ο Κοκκινάκης θα βρεθεί για 4η φορά στην καριέρα του στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά με την καλύτερη πορεία του να είναι το 2018 όπου έφτασε μέχρι τους “32”, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του αποκλείοντας τον Ρότζερ Φέντερερ.

Τελευταία του συμμετοχή στο κυρίως ταμπλό ήταν πέρσι όπου και πάλι προερχόμενος από τα προκριματικά έφτασε μέχρι τη φάση των “64” εκεί όπου αποκλείστηκε μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα από τον Ούγγρο Μάρτον Φούτσοβιτς με 7-6(3), 6-7(4), 6-4.

The post Miami Open: Μια νίκη μακριά από το κυρίως ταμπλό ο Κοκκινάκης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα