Τρομερός Γκαρίν απέκλεισε τον Ρουντ (vids)

Τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του σημείωσε ο Χιλιανός και Νο97 του κόσμου, Κριστιάν Γκαρίν ο οποίος επικράτησε του Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη Κάσπερ Ρουντ, με 6-4, 7-6(2), εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 4ο γύρο του Indian Wells. 

¡Bacán Garín!

Coming from the qualifying rounds, @Garin_Cris upsets Ruud 6-4 7-6 to storm into R4 in #TennisParadise pic.twitter.com/7bPi6gMEAt

Tennis

TV (@TennisTV) March 12, 2023

Ο Χιλιανός, ο οποίος σημείωσε την πρώτη νίκη καριέρας κόντρα σε παίκτη πρώτης 10άδας, ήταν εξαιρετικός από τη θέση του service τελειώνοντας το ματς έχοντας 80% κερδισμένους πόντους πίσω από το 1ο service (36/45), έναντι μόλις 69% του Νορβηγού. 

Στο 1ο set ο Γκαρίν χρειάστηκε μόλις ένα break (3-2), έχοντας ωστόσο απειλήσει δις τον Ρουντ χάνοντας δύο ευκαιρίες για break και κρατώντας σχετικά εύκολα το service του έκανε το 1-0. 

RUUD-ICULOUS!

An insane reaction from @CasperRuud98#TennisParadise pic.twitter.com/eRrJbKN0p9

Tennis TV (@TennisTV) March 12, 2023

Στο 2ο σκέλος του αγώνα ο Γκαρίν βρήκε και πάλι πρώτος break (2-1), όμως αυτή τη φορά ο Ρουντ απάντησε άμεσα ισοφαρίζοντας σε 3-3. Το set πήγε στο tie-break εκεί που ο Χιλιανός ήταν εξαιρετικός παίρνοντας προβάδισμα αρχικά με 3/0, ολοκληρώνοντας την έκπληξη λίγο αργότερα με 7/2. 

Στη φάση των “16” ο Γκαρίν θα παίξει κόντρα σε έναν εκ των Κάρεν Χατσάνοφ και Αλεχάνδρο Νταβόντοβιτς Φοκίνα. 

ATP BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Τρομερός Γκαρίν απέκλεισε τον Ρουντ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα