Η πρεμιέρα της Σφιόντεκ σε αριθμούς (vid)

Η Ίγκα Σφιόντεκ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την υπεράσπιση του τίτλου της κερδίζοντας την Αμερικανίδα Κλερ Λιού με 6-0, 6-1. Η Πολωνή έφτασε τις 13 νίκες για φέτος, ωστόσο αξίζει να παρακολουθήσουμε τους αριθμούς της πρεμιέρας της οι οποίοι είναι πραγματικά εντυπωσιακοί.

65: Η Σφιόντεκ χρειάστηκε μόλις 65 λεπτά στην πρεμιέρα της στο φετινό Indian Wells.13: Η Νο1 του κόσμου σημείωσε την 13η νίκη της (χωρίς να χάσει set), βελτιώνοντας το φετινό της ρεκόρ σε 13-3.6: Το 1o set ολοκληρώθηκε με 6-0 με την Πολωνή
να σημειώνει το 6ο bagel μέσα στη σεζόν. 0: Σε κανένα σημείο του αγώνα η Σφιόντεκ δεν αντιμετώπισε break-point στο service της.7: Η Λιού κέρδισε μόλις 7 πόντους στο 1ο set που κράτησε 26 λεπτά. Οι 5 από αυτούς σημειώθηκαν στα πρώτα δύο games! 11: Η Λιού, η οποία κατάγεται από την Καλιφόρνια, έχασε 11 σερί games παίρνοντας το πρώτο της game στο 12ο σώζοντας το διπλό bagel, ενώ σε εκείνο το σημείο βρήκε και τον πρώτο της άσο στο παιχνίδι. 4: Αυτή είναι η 4η φορά στη σεζόν που η Σφιόντεκ κερδίζει ένα παιχνίδι παραχωρώντας μόλις ένα game. Οι προηγούμενες ήταν στο Australian Open κόντρα στην Ισπανίδα Κριστίνα Μπούκσα (6-0, 6-1), στις Ντανιέλ Κόλινς και Βερόνικα Κουντερμέτοβα στην Ντόχα, αλλά και απέναντι στην Λιουμντίλα Σαμσόνοβα στο Ντουμπάι (6-1, 6-0). 15: Η Σφιόντεκ σημείωσε 15 winners σε 13 games.26: Η Νο1 του κόσμου υπέπεσε σε 26 αβίαστα λάθη.

Επόμενη αντίπαλος για τη Σφιόντεκ στον 3ο γύρο θα είναι Μπιάνκα Αντρέσκου, η οποία απέκλεισε με τη σειρά της την Αμερικανίδα Πέιτον Στερνς. 

The post Η πρεμιέρα της Σφιόντεκ σε αριθμούς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα