Με Βιεϊρίνια ως αντί - Μάτος...

Στην Αθήνα βρίσκεται από χτες το απόγευμα η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αποψινό πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο στις 19.30. Πρώτιστο μέλημα της τεχνικής ηγεσίας είναι να ξεπεραστούν όλα τα ψυχολογικά κατάλοιπα που δημιούργησαν τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής, προκειμένου απερίσπαστοι – όσο αυτό είναι δυνατόν – να επικεντρωθούν στην υπεράσπιση των κεκτημένων. Αναγκαστικές
απουσίες δεν υφίστανται, πλην αυτής του τραυματία Ομάρ Ελ Καντουρί, ενώ εκτός αποστολής προκειμένου να πάρει ανάσες για τη συνέχεια έμεινε ο Λέο Μάτος.

Στομαχικές διαταραχές ταλαιπωρούν τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη αλλά μετέχει κανονικά στην αποστολή, ωστόσο μοιάζει δύσκολο να ξεκινήσει τον αγώνα, αφήνοντας τη θέση του βασικού για τον Ροντρίγκο Ρέι. Στο σύνηθες 4-2-3-1, ο Βιεϊρίνια αναμένεται να μετατοπιστεί από το αριστερό άκρο της άμυνας στο δεξιό, ως ... αντι-Μάτος, δίνοντας τη θέση του στον Αζεβέντο. Στο κέντρο της ίδια γραμμής, αναμένεται να τοποθετηθούν ο Βαρέλα με τον Μαλεζά, δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα.

Στα δυο αμυντικά χαφ, οι Μαουρίσιο – Κάνιας πιθανολογείται πως θα πάρουν τις θέσεις, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Στη μεσοεπιθετική γραμμή, δεξιά ο Λημνιός, αριστερά ο Μακ και στο κέντρο ο Μπίσεσβαρ, με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην κορυφή. Οι οριστικές αποφάσεις της τεχνικής ηγεσίας θα γνωστοποιηθούν περί τη μια ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, μέσα από την επίσημη ανακοίνωση της αρχικής ενδεκάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα