Μεγάλες νίκες για Ρουντ, Νόρι στο Σαν Ντιέγκο

Σε ένα από τα καλύτερα φετινά ματς στα τουρνουά της σειράς ATP 250, Κάσπερ Ρουντ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ τα έδωσαν όλα, με τελικό νικητή τον Top10 Νορβηγό για την ημιτελική φάση του San Diego Open.

Εμπνευσμένος από τη συμμετοχή του στο Laver Cup της Βοστώνης, ο Ρουντ παίζει το καλύτερό του τένις στα σκληρά courts του Σαν Ντιέγκο και ειναι μια νίκη μακριά από τον 5ο τίτλο του στη σεζόν και

πρώτο της καριέρας του σε hard court.

Ο 22χρονος, Νο2 του ταμπλό, επικράτησε 6-4, 4-6, 6-4 του Ντιμιτρόφ σε ένα πολύ δυνατό και συναρπαστικό παιχνίδι με δραματικό φινάλε και προκρίθηκε στον 8ο τελικό καριέρας, όπου θα διεκδικήσει τον 6ο του τίτλο.

“Με τον Γκριγκόρ πρέπει να παίξεις πολύ καλά απ’όλες τις γωνίες του γηπέδου και να τρέξεις πολύ. Είναι ένας από τους δυσκολότερους αντιπάλους στο tour γιατί διαθέτει όλα τα χτυπήματα. Λίγοι κρίσιμοι πόντοι μου έδωσαν τη νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο. Είμαι χαρούμενος που προκρίθηκα στον πρώτο μου hard court τελικό” είπε ο Ρουντ αμέσως μετά.

Αυτή ήταν η 46η νίκη για τον Νορβηγό στη χρονιά και μόνο οι Τσιτσιπάς (52) και Μεντβέντεφ (48) έχουν περισσότερες.

Στον τελικό της Κυριακής (02:00GR) ο Ρουντ θα αντιμετωπίσει τον Κάμερον Νόρι που πέτυχε εξίσου σπουδαία νίκη με ανατροπή στον πρώτο ημιτελικό επί του Νο1 του ταμπλό, Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο αριστερόχειρας Βρετανός, Νο28 στον κόσμο, επιβλήθηκε 3-6, 6-4, 6-4 του Ρώσου και θα διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του και στη χρονιά, μετά το Los Cabos νωρίτερα στη σεζόν.

SAN DIEGO OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-10h)

The post Μεγάλες νίκες για Ρουντ, Νόρι στο Σαν Ντιέγκο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα