Μουράτογλου: “Η Σερίνα δεν είχε αυτοπεποίθηση στην αρχή”

Ο Πατρίκ Μουράτογλου αποκάλυψε, συνέντευξη που έδωσε στο γαλλικό πρακτορείο, ότι η Σερίνα Γουίλιαμς δεν είχε αυτοπεποίθηση και ότι δεν ήταν ο εαυτός της, όταν οι δύο τους άρχισαν να συνεργάζονται για πρώτη φορά το 2012.

Η Αμερικανίδα, η οποία έχει κερδίσει αρκετά από τα 23 Grand Slam δίπλα στον Μουράτογλου ήθελε, όπως δήλωσε ο Γάλλος, να επικεντρωθεί στις όσο το δυνατόν υψηλότερες διακρίσεις. 

“Στην αρχή της έλειπε αρκετά η εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Δεν ήταν ο εαυτός της, αλλά εγώ ήξερα ποια ήταν

και τι μπορούσε να κάνει.”, δήλωσε ο Μουράτογλου

“Όταν προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Wimbledon το 2012, ήταν Νο7 στον κόσμο. Εγώ βρισκόμουν στο εστιατόριο και έτρεξε να μου πει γεμάτη ενθουσιασμό ότι από την ερχόμενη Δευτέρα θα ήταν στο Νο3.”

“Έμεινα έκπληκτος που το έβρισκε υπέροχο και το ίδιο βράδυ μου έστειλε μήνυμα λέγοντας: “Συγγνώμη γι’ αυτό που είπα νωρίτερα. Το Νο3 είναι χάλια, όπως και το Νο2 επίσης!”. Ήταν το σημείο που κατάλαβα ότι πλέον είχε… επανασυνδεθεί με τον εαυτό της.”

“Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου έκανε τρομερά πράγματα. Είχε κερδίσει και το Wimbledon εκείνη τη χρονιά και ήταν έτοιμη να… περπατήσει πάνω στο νερό. Έπαιξε το καλύτερο τένις στη ζωή της κερδίζοντας την Σαράποβα 6-0, 6-1! Ήταν πραγματικά άθικτη!”

“Στο τέλος του 2014 και στις αρχές του 2015 κέρδισε 4 σερί Grand Slam παίζοντας εξαιρετικά. Καθοριστική ήταν και η σεζόν του 2013, που μου είπε ότι ήθελε να κερδίσει το Roland Garros. Το κυνηγούσε για 11 χρόνια.”

“Εκείνη τη χρονιά δεν έχασε ούτε ένας ματς στο χώμα. Κέρδισε Ρώμη, Μαδρίτη, Roland Garros και Μπάασταντ. Ούτε ο Ναδάλ δεν το είχε κάνει αυτό ποτέ!”

The post Μουράτογλου: “Η Σερίνα δεν είχε αυτοπεποίθηση στην αρχή” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα