Πικέ: "Και τρεις ώρες να παίζαμε, γκολ δεν θα βάζαμε"

Η Μπαρτσελόνα είχε ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε τη νίκη απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης το βράδυ του Σαββάτου (2/10) όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για ψυχολογικούς. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν παραδόθηκε στις ορέξεις των "κολτσονέρος", γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 στο Γουάντα Μετροπολιτάνο.

Ο Ζεράρ Πικέ μίλησε μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο Movistar και έκανε την αυτοκριτική της ομάδας, χωρίς να μασήσει τα λόγια του. Ο Ισπανός αμυντικός εμφανίστηκε απογοητευμένος, τονίζοντας πως οι "μπλαουγκράνα" δεν θα έβρισκαν

ποτέ τον δρόμο προς τα δίχτυα, ακόμα κι αν αγωνίζονταν τρεις ώρες.

"Και τρεις ώρες να παίζαμε ποδόσφαιρο, δεν θα πετυχαίναμε γκολ. Είναι δύσκολο. Υποφέρουμε, θα είμαι ειλικρινής. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να δουλεύουμε. Πρέπει να αποφορτιστούμε και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί.

Υπάρχουν αρκετά προβλήματα που ο κόσμος ήδη τα γνωρίζει. Δεν χρειάζεται να είσαι τυφλός για να δεις τι μας λείπει, αλλά παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι θα ανακάμψουμε από αυτό. Ζούμε δύσκολες στιγμές, που δεν τις έχουμε ξαναζήσει πριν. Η σχέση μεταξύ των παικτών είναι πολύ καλή, οι νέοι και οι βετεράνοι είμαστε μαζί και θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Πικέ, ο οποίος αναφέρθηκε εν συνεχεία στη σχέση Κούμαν - Λαπόρτα.

"Δεν ξέρω τι γίνεται με τον Κούμαν και τον Λαπόρτα. Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε να εμπλακούμε σε αυτό. Δίνουμε προσοχή στις οδηγίες του προπονητή. Είναι λίγα αυτά που μπορούμε να κάνουμε για τον εαυτό μας. Βγαίνουμε στο γήπεδο και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Στον θόρυβο μεταξύ του προέδρου και του προπονητή δεν πρόκειται να μπλέξουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πικέ, Και,pike, kai